Здравейте,
Можете ли да ми кажете дали някъде в интернет (или вие кажете) професии, които имат бъдеще както за България, така и за другите страни. Проблема е, че аз искам да работя всичко Нямам претенции или "на всяка цена" трябва да е определена работа. Нашите все ме вайкат адвокат, архитект, лекар, но мен точно тези не ме влекат. Може би архитектура, но... тц Има твърде много хора, които учат за това, както и адвокати (само от моето училище последния випуск от 100 човека 13 записаха това, а дали са ги приели всички не знам, но както и да е). И аз не знам какво искам да работя. Само не казвайте "ти до 12 клас хиляда пъти ще си смениш решението". Аз не съм тръгнала на никъде още, просто искам да разбера в какво има реализация. Може малко да ми се смеете ама, това с което най-много съм искала да се занимавам има нещо общо с киното. Не актриса, режисьор, постановчик,.... ами нещо което обслужва киното. (като казвам кино, не значи САМО кино и др компании...) Но не знам какви професии има свързани с това.. най-вероятно "Реклама", но само това ли? Пък и да не си въртя душата, първо гледам заплащането - а кои професии се търсят и са добре заплатени? И 12 клас дават ли някакви листовки, свързани с избора на професия, какви професии има и такива неща? Може ли малко информация, защото нищо не ми е ясно..