.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

и още една тема..

знам, че има 500000 теми с такава тематика, но при всеки човек си е различно
    с риск да бъда оплюта, критикувана и обект на избиване на комплекси,ще ви разкажа моята история
    харесвам си едно момче от 1 година ноо не се познаваме баш баш да не кажа хич
    от приятели и познати съм чувала, че е срамежлив ( и аз съм го забелязвала)
    и най-големия проблем е .. че когато го вида ииииии се вцепенявам и губа ума,дума и глас -> (малко преувеличих де.. )
    нооо много го харесвам иии искам да ми дадете съвет какво да правя
    мерси предвартелно
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ми отпусни се няма от кво да се притесняваш - бъди себе си
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

hottie
    Guest
    Повратяряй си, че нищо не губиш. Просто трябва да го заговориш, за да се опознаете. Ако мълчиш нищо няма да стане.Като сте в компания пускай бъзици..усмихвай му се от време на време.

мда hottie е много права..няма какво да губиш, можеш само да спечелиш..опитай се някак да го заговориш..предразположи го така както само едно момиче може (знам ви какви сте ) вземи му скайп след това го покани на една разходка..или кафе.. и така

Супер фен Аватара на lyfche
    Пробвай се да го заговориш по някакъв начин !! Например го питай колко е часа или нещо такова !!

Цитирай Първоначално написано от lyfche
    Пробвай се да го заговориш по някакъв начин !! Например го питай колко е часа или нещо такова !!
    Това за часа е глупаво.. направо директно го питай дали иска да излете някъде двамата... и т.н Успех
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Набии си в главата, че той не е нищо особено.
    Колкото повече задълбаваш в нещата, толкова по ще си губищ 'ума и дума' покрай него.
    Дишай дълбоко и всичко ще се оправи.

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Набии си в главата, че той не е нищо особено.
    Колкото повече задълбаваш в нещата, толкова по ще си губищ 'ума и дума' покрай него.
    Дишай дълбоко и всичко ще се оправи.
    леле много си права, аз мн го идеализирам
    всмисъл от другите момчета не ме е срам, но той е .. нали знаете
    ще видим какво ще направя по въпроса
    мерси на всички
    But I am never beaten
    Broken not defeated,
    I know next to you is not where I belong

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Стана сложно.... Намери начин и сили да се опознаете...Стига с този срам,да не си се съблякла гола пред него,че да се срамуваш?

Ами според мен започни от начало ... при мен какво стана Едно момиче ме харесваше (аз не знаех) и има една закусвалня на даскало ... отидохме там да ядем и имаше случайно нещо изцапано.Тя ме дръпна леко и ми каза да не се оцапам ... от там скайп и т.н ... Начините са безброй

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
    Ми отпусни се няма от кво да се притесняваш - бъди себе си

+++
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си