- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и още една тема..
знам, че има 500000 теми с такава тематика, но при всеки човек си е различно
с риск да бъда оплюта, критикувана и обект на избиване на комплекси,ще ви разкажа моята история
харесвам си едно момче от 1 годинаноо не се познаваме баш баш
да не кажа хич
от приятели и познати съм чувала, че е срамежлив ( и аз съм го забелязвала)
и най-големия проблем е .. че когато го вида ииииии се вцепенявам и губа ума,дума и глас ->(малко преувеличих де..
)
нооо много го харесвам иии искам да ми дадете съвет какво да правя![]()
мерси предвартелно![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Ми отпусни се няма от кво да се притесняваш - бъди себе си
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Повратяряй си, че нищо не губиш. Просто трябва да го заговориш, за да се опознаете. Ако мълчиш нищо няма да стане.Като сте в компания пускай бъзици..усмихвай му се от време на време.
мда hottie е много права..няма какво да губиш, можеш само да спечелиш..опитай се някак да го заговориш..предразположи го така както само едно момиче може (знам ви какви сте) вземи му скайп след това го покани на една разходка..или кафе.. и така
![]()
Пробвай се да го заговориш по някакъв начин !! Например го питай колко е часа или нещо такова !!![]()
Това за часа е глупаво.. направо директно го питай дали иска да излете някъде двамата... и т.н УспехПървоначално написано от lyfche
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Набии си в главата, че той не е нищо особено.
Колкото повече задълбаваш в нещата, толкова по ще си губищ 'ума и дума' покрай него.
Дишай дълбоко и всичко ще се оправи.![]()
леле много си права, аз мн го идеализирамПървоначално написано от cherinka
всмисъл от другите момчета не ме е срам, но той е .. нали знаете![]()
ще видим какво ще направя по въпроса![]()
мерси на всички![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
Стана сложно....Намери начин и сили да се опознаете...Стига с този срам,да не си се съблякла гола пред него,че да се срамуваш?
![]()
Ами според мен започни от начало ... при мен какво станаЕдно момиче ме харесваше (аз не знаех) и има една закусвалня на даскало ... отидохме там да ядем и имаше случайно нещо изцапано.Тя ме дръпна леко и ми каза да не се оцапам ... от там скайп и т.н ...
Начините са безброй
![]()
Първоначално написано от PeopleAlwaysLeave
+++
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)