- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- кога за последно сънувахте гаджето си ?
Mxmm..........v4era :P:P
Аз много не го сънувам но като стане обикновенно е много сладък сън![]()
![]()
А снощи сънувах някакъв ненормалник дето искаше да ме люлее на люлка а аз не исках. накрая насила ме залюля и за малко да се пребия
![]()
![]()
какво ли значи това...?
![]()
нямам гадже и не сънувам![]()
Hе сънувам...
Никога не съм го сънувала, но пък за сметка на това много често сънувам бившия ...
одавна....по принцип не си помня сънищата![]()
![]()
![]()
преди три денама то моето едно гаджеееееее..... ние ходим виртуално [-o<
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
само веднъж съм го сънувала как му изкарвам въздуха с удър![]()
![]()
Не искам да сън на мястото на гаджето ти!Първоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
нямам гадже и много рядко сънувам .. и то ако се случи да сънувам нещо то ще е простотия![]()
Сега като видях темата и се сетих,че беще снощи :P
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Вчера и беше адският филм...
snoshtimnogo 4esto go sanuvam...nqkoi pat sa hubavi sani6ta..no nqkoi pat sas stavaneto mi stava kriv denq
![]()
Нямам гадже.Гадното е,че от известно време почти винаги сънувам някакви гадни неща,объркани моменти и прочие.....Съзнанието ми силно се гаври с мен.
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
ЛЮЛЕЕНЕ, ЛЮЛКА - в съня са щастливо предзнаменование. Ако се люлееш в ЛЮЛКА, с мъка ще постигнеш успехите си. Ако люлееш детето си, ще се радваш. Чуждо дете ако люлееш, чака те скръб. Ако люлееш празна ЛЮЛКА, ще те сполети беда или ще преживееш тежка загуба. Земята или подът ако се люлеят в съня ти, ще преживееш голямо нещастие. Люлеещ се стол е знак за несигурност или за измамни усещания.Първоначално написано от Bellatrix
По темата--->снощи.
Първоначално написано от haterkata
сънувах я и на следващия ден тръгнахме
ЧЕРНО БЕСИЛО.
И ТВОЯТ ЕДИН СИН, БЪЛГАРИО,
ВИСИ НА НЕГО... СЪС СТРАШНА СИЛА.
RISE WITH THE
Никога не съм го сънувала![]()
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
вчера![]()