- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без думи...
от една седмица гаджето ми не идва на училище защото се е разболяла.1-ия ден си говорехме по ГСМ-а ...писахме си по скайп но вече следващия ден не знам как да завържа разговор...и като и звънна си казваме по 2 думи и после мълчание.Кажете няква тема за разговор плс![]()
Ама тя ти е гадже как може да няма за какво да си говорите?!?![]()
Stay up all night with the stars *
като сме някъде заедн...в училищи и извън него ..венаги има за какво.Но искам сега да и пиша ама освен за "как си" и "какво правиш " за друго не се сещам![]()
Емм.. не знам това е много гадно.Но от друга страна тя е болна и може да няма муза за говорене.Поне аз съм така като съм болна не дърдоря толкова много.
Еми разкажи за слушки от училище,някакви други забавни работи...
![]()
Даа това е идея, ръси глупостиПървоначално написано от vanesa0pld
![]()
мерси...други мнения??
хвани се за каквото може..той разговора сам ще си тръгне..освен наистина ако не и се говориУспех
Е ясно е че ше тръгне ама нали трябва да го почна
еми разкажи какво си правил днес..кой си видял..разкажи и за деня си..след това можеш да питаш за нейния.. и така..
То нейния сигурно ще преобладава ' стоях си в нас и кашлях 'Първоначално написано от Re5peC7
![]()
Дам ,точно така разпитвай я някакви неща или примерно какво си видял в нетаайде Късмет !!
еми знам..ама така като не ми е на главата и не знам около тях какво става не мога да измисля друго..а и тя ако иска да си поговорят ще измисли нещо..Първоначално написано от LittlePrincess
![]()
Ми разкажи й как ти е минъл деня в училище и какво е станало и дрън дрън така нататък![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
радвай се, че не се налага заради нея да правиш огромна сметка на телефона.
Изчакай я да оздравее и ще си говорите на воля.
Иначе за сега наистина освен да й разказваш някакви историики няма за какво друго да си говорите.
Най-много по телефона да й пожелаваш да се оправя бързо, да й намекваш, че я разбираш какво й е и така![]()
Ооо мани ти.. Аз съм Мтел а тя Вивател
P.S Любовта няма граници![]()
Еми вземи си карта тогава на Вивател... аз заради това имам и на 3-те оператора карти...Първоначално написано от zaci
и ми е по изгодна така...
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еее ти си направо нов мобилен операторПървоначално написано от Adwokat
![]()
Ами не.. зарад приятели, семейство и т.н за това по ми е изгодно.. и с 3-те карти да съмПървоначално написано от Re5peC7
![]()
+1Ами не.. зарад приятели, семейство и т.н за това по ми е изгодно.. и с 3-те карти да съм![]()
Напълно права си.Аз само споменавах какъв отговор си представям.Първоначално написано от Re5peC7
да разбирам теПървоначално написано от Adwokat
шегувах се просто
А аз ще ти кажа че не съм "права" ... "Прав" съм..но всъщност и това не е вярно седнал съмПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Комуникационни дилеми...Малко нелогично ми се вижда и на мен да нямаш какво да й кажеш...
Може би се притесняваш от нещо...