.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Голям фен Аватара на gret4ety

Момичешки проблем

Имам проблем. Преди около 1 седмица ходих на планина за 5 дена. Там има6е само външна баня и тъи като е зима и е страшен студ. Нямаше как да се измивам. И само си сменях бикините. Но явно ми се е развила някаква инфекция. Имам фобия от гинеколози и просто не мога да отида моля помогнете. Дайте някакви съвети какво да правя.

т.1
    krem4et0

Супер фен Аватара на malka_sladkka
    Град
    Луната
    Ами ще се наложи да отидеш,ако не искаш да стане по-зле

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Не мога да си го представя това 5 дни да не използвам баня Разбирам, че ти е било студено ама поне мокри кърпички нещо не използва ли? Не знам, аз като тръгна някъде и ако пътя е дълъг и изисква например нощтна дестинация направо изперквам без баня
    Все пак искаш не искаш ще ти се наложи да отидеш на гинеколог. Спокойно, не боли
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

бахти да не сме във 15 век е хора..., поне една чешма нямаше ли...? пълниш в един леген топла вода и от горе от горе колкото и да се поизмиеш... АМА ЦЕЛИ 5 ДЕНА БЕЗ БАНЯ???? УЖАС !!!

Амин !!!
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Лелеее...кърпички нямаше ли?Поне това да беше направила
    Stay up all night with the stars *

Град
    В Раят,покрит в тъмнина ...
    Това е ужасно нехигиенично не случайно има инфекция Колкото до гинеколога - отиди за да не стане по-зле.
    И ще разбереш какво е да не виждаш щастието, когато Раят потъне в мрак ... W.A.S.P. - Heaven's Hung In Black

The love is behind the gossip! ;]

Голям фен Аватара на ivakavlad
    Град
    София
    както казаха каквато и фобия от гинеколози да имаш трябва да отидеш друг начин няма никой не може да ти даде по компетентно мнение от гинеколога

П.П. Не че нещо ама принципно темата какво общо има с любовта не трябва ли да е в раздел "Здравни проблеми и болести" ?
    Аз съм МОМЧЕ R.I.P. липсваш ми боже колко ми липсваш защо трябваше да става така мамкаму

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    А леген не е ли имало поне да се поизмиеш малко? Интимни кърпички, хавлия с вода....някаква алтернатива. то и ние на вилата нямаме баня(сега се строи), ама за лятото има сифон във външната тоалетна, а като е по-студено си топля вода и си мия поне стратегическите места!

Върви на лекар!

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Fobiq kum ginekolog??? Ili prosto ne si pose6tavala takuv i bqga6 ot nego kato dqvol ot tamqn????

Цитирай Първоначално написано от miss_asi
    Това е ужасно нехигиенично не случайно има инфекция Колкото до гинеколога - отиди за да не стане по-зле.
    Наистина ще ти се наложи да отидеш на гинеколог ... колко и неприятно да е.
    П.С. Малее 5 дни без къпане .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    5 дни без да се умиеш, егати памтивековните условия...

Няма 'не мога да отида на гинеколог'. Това е, Минке, положението. Отиваш и се лекуваш. Поне едни кърпички да беше ползвала, има за интимната област...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

i v kakvo to4no se izrazqva tazi infekciq?

Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    кво я нападате всички мойта приятелка не се е мила по 5 дена при подобни условия ама аз си я харесвам даже ме възбужда

Град
    Страната на Невъзможното
    Леле момиче как си издържала 5 дни без да се измиеш...
    иначе се изкъпи и иди при гинеколога [такова нещо като фобия към лекар не същестува..това са лиготии]

Супер фен
    Trqbva da otide6. I tazi FOBIQ e ot ligav6tini.

Град
    Somewhere over the rainbow*
    тва е супер нехигиенично и гнусно.. но според мен няма нужда от лекар ползвай някви кремове и се мии по често и шш се оправиш..
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

най- много лекаря да ти предпише рецепта за вода и сапун ...

Тц Тц ТЦ! Момичето ви споделя проблема си, а вие и надухте главата що не се била измила и що нямала кърпички!!! Я се стегнете! Скъпа, ако те е срам да идеш на лекар , то поне се изтичай до някоя аптека и им кажи какъв е проблема! мисля че и там биха ти помогнали!
    I know I'm not a saint!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов
    Цитирай Първоначално написано от MrLBr
    Тц Тц ТЦ! Момичето ви споделя проблема си, а вие и надухте главата що не се била измила и що нямала кърпички!!! Я се стегнете! Скъпа, ако те е срам да идеш на лекар , то поне се изтичай до някоя аптека и им кажи какъв е проблема! мисля че и там биха ти помогнали!
    е точно затова в 95% са виновни тези: я "изтичай до някоя аптека" съвети за да не можем после да ви "вкараме" в нормален хормонален и микробиологичен ритъм........

патки!

и какво печелите?! - заявка пред кабинет за ИНвитро ако имате късмет...

идиотки.... /да ме прости Господ/

Мен лично не ме е гнус ако момиче не се мие 5 дена
    нападате я без да я познавате..прости и задръстени! нищо не е станало.глупаци

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    OMG!A kato si predstavi6 za teq 5 dni kolko puti e hodila do WC-to ....o6te li ti e tolkova ne-gnusno???

Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    кво я нападате всички мойта приятелка не се е мила по 5 дена при подобни условия ама аз си я харесвам даже ме възбужда
    'Ми много хубаво...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Цитирай Първоначално написано от darla
    OMG!A kato si predstavi6 za teq 5 dni kolko puti e hodila do WC-to ....o6te li ti e tolkova ne-gnusno???
    То да беше само тоалетната, ами ако има и бяло течение положението направо се е спекло...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    bukvalno se e speklo

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си