- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Лазерна епилация в домашни условия?
Привет на всички от форума![]()
Искам да ви попитам има ли вариант за лазерна епилация в домашни условия?От много време се каня да си купя уред,но чак сега намерих време да се поинтересувам...много ще съм благодарна,ако някой ми помогне...и ако може да даде малко инфо за уреда и евентуална цена![]()
Благодаря предварително!
ПС:Надявам се да съм уцелила раздела.
@EternalEyes благодаря за индеята,но се чудя дали няма някакъв уред с по малки размери(за домашни условия)....Да ти кажа честно доста време търсих в интернет и никаде не е пояснено за евентуално получаване на рак...но явно е по добре да не се прави епилация в областта на бикините...'
ПС:Благодаря за помощта \/
Ne moga da ti dam informaciq za lazernata epilaciq, no ako imash jelanie da si vzimash podoben ured, po-dobre tozi za fotoepilaciq. Lazernata epilaciq veche ne se preporychva ot povecheto kozmetici. Kogato si q napravish, ne trqbva da izlagash mqstoto na slyncheva svetlina, zashtoto inache stava na petna, obshto vzeto ima stranichni efekti.
Ясно...Благодаря много на всички за отделеното време...видяло се е,че най-удобния вариант е в козметичен салон...
Благодаря пак на всички![]()
nz ama az bqh vidqla takuv sprei deto se pruskash i ostawash bez kosmi![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL
.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33
НайстинаПървоначално написано от Ou7taControL
ако някой знае за този продукт ако може малко да ми обясни и колко дълго трае ефектът..
@global предложението ти е добро..надявам се и други да се поинтересуват..но също така е важно уреда да е качествен..защото ако стане някоя беля...не ми се мисли![]()
Аз не мога да разбера кво ви пречи да идете на козметичка (жена която си разбира от работата) Ще дадеш 30-40 лева на 4-5 месеца .. Кво толкова...Първоначално написано от lovelygirll92
Ходи в клиника какво ще я правиш тая машина след като си завършиш курса.Ще ти излезе малко солено ама да няма косми треат пари.
Йога и мъдрост