.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Wii fit

Мега фен
    Град
    София

Wii fit

Здрасти! Някой има ли я конзолата и какви са впечатленията? Какво съдържа комплекта и какво още трябва да се купува? И също така какви упражнения съдържа? А да...и от къде сте си я взели, че не я намирам.

Здравей!Не съм ползвала продукта,но се разрових в гоогле и намерих много информация за него и коментари от хора които са го ползвали ! http://www.bloodys.com/?p=1150

Мега фен
    Град
    София
    Благодаря ти. Аз преди да направя темата потърсих в гугъл, и наистина прочетох доста неща, но не ми стана ясно трябва ли да имам Nintendo Wii, за да ползвам WiiFit... имам предвид wiifit като диск с игра ли е или отделна конзола, защото разликата в цените на двете е огромна

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Благодаря ти. Аз преди да направя темата потърсих в гугъл, и наистина прочетох доста неща, но не ми стана ясно трябва ли да имам Nintendo Wii, за да ползвам WiiFit... имам предвид wiifit като диск с игра ли е или отделна конзола, защото разликата в цените на двете е огромна
    Много ясно, че трябва да имаш nintendo wii, за да има на какво да го играеш това wii fit. А то е за забавление, не е за отслабване.
    Grumpy old madman

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    Много ясно, че трябва да имаш nintendo wii, за да има на какво да го играеш това wii fit. А то е за забавление, не е за отслабване.
    Благодаря ти за отговора. А иначе на мен не ми трябва за отслабване

В Технополис/Техномаркет в Мола има.
    mindscan

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си