.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22
    Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

Ученици= Пингвини?!?!

Невероятната наглост от страна на директорката на нашето училище! 10 градуса целзий в шибаните стаи, всички с якета, шалове, шапки, пишем с ръкавици, топлим се взаимно, като в краварник- колкото по- близо, толкова по- топло... В учителската стая си имат климатик и печки на ток, на тях им е топло, ние умираме... А по принцип, ако температурата в стаите е под 16( или 18, не съм сигурна) градуса, се обявява ваканция!
    Именно поради тая причина се вдигнахме на ученическа стачка. Идеята на самата стачка беше, или да ни пуснат парното, или да ни обявят ваканция поне докато не се снабди резервната "горелка", както каза директорката, с гориво. Явно някой си е помислил, че го правим само да не учим, затова ни намалиха последните 3 часа с по 10 минути, а междучасията- с 5. Съобщихме в РИОКОЗ за условията, при които се провеждат занятията, врътнахме и един телефон на местната телевизия... Сега сме в дървена ваканция, защото явно са ни притиснали директорката (поне аз така си мисля)... Ама се налагаше, просто навън беше по- топло отколкото вътре, което не е особено приятно...

Исках просто да изразя възмущението и несъгласието си, а заглавието ми звучи добре, все пак на пингвините не им трябва парно...

Град
    Страната на Невъзможното
    Браво на вас, а заглавието ти наистина е много...точно казано.

hottie
    Guest
    Евала !

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Браво. Искам и аз така в моето училище...

Аз съм от Разград. Дори по новините казаха че положението при нас е най- лошо. В понеделник в училище беше адски студ, ако не се лъжа температурата беше близко до нулата. Вчера също беше ужасен студ и дори намалиха часовете на 15 минути. Ако вие претендирате за ваканция за нас какво остава?

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    Браво на вас! Така се прави..
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Евала, че сте го направили. Но това е било единствения изход. Не разбрахте ли, че няма да ви пуснат парното? В момента цялата Източна Европа и част от Западна е в криза заради газта. И по домовете ви няма газ, така че на парно не се надявайте.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

в сливен нашия тец е на въглища, защото собсвеника му е тоя Христо Ковачки който има и някви руди за въглища.. и просто няма как да спре И за това нямаме ваканция... апък и тая дървена ваканция щ ви се върне тъпкано.... през съботите и неделите и даже през пролетната ваканция

По-големите ученици, каквито са повечето, влизащи тук не ги боли. С кран да ги вдигаш, няма да отидат в неделя.
    Вашият ТЕЦ добре. Само дето повечето ТЕЦ-ове са на газ. Сега щяли мазут към София да пренасят. Обаче до 2 седмици не се ли пусне газта от Украйна, лошо ни се пише. Проблема с газта е много по-голям, от една класна стая. 1во, че запасите в Чирен за кратко ще се изчерпат. След това минават на мазут, само дето докато минат, това ще отнеме 24 часа. След това няма да закъснеят глобите за замърсяване на околната среда, което прави мазута. Повечето предприятия работят на газ. И вие да видите как може да се окаже, че 1 хляб няма да може да се купи. А и режим на тока ако въведат - това вече ще е 'невероятно'.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~

Цитирай Първоначално написано от andrags
    в сливен нашия тец е на въглища, защото собсвеника му е тоя Христо Ковачки който има и някви руди за въглища.. и просто няма как да спре И за това нямаме ваканция... апък и тая дървена ваканция щ ви се върне тъпкано.... през съботите и неделите и даже през пролетната ваканция
    така си мислиш

Супер фен Аватара на gabi_94
    ооо и ние сме във ваканция чертвъртък и петък при нас е 15,16гр. ама директора ни е мнооо добричък, иначе от понеделник ни бяха намалени часовете ааа, иначе аз съм от София - 33 ЕГ

П.П. изобщо няма да оттучваме , понеже ваканцията е само 2 дни
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на gabi_94
    ооо и ние сме във ваканция чертвъртък и петък при нас е 15,16гр. ама директора ни е мнооо добричък, иначе от понеделник ни бяха намалени часовете ааа, иначе аз съм от София - 33 ЕГ

П.П. изобщо няма да оттучваме , понеже ваканцията е само 2 дни
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

и 1 месец да има ваканции никой няма да отучва, така че преебаните сте си преебани :P
    Three rings for the elven kings...
    J.R.R. Tolkien

Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    По-големите ученици, каквито са повечето, влизащи тук не ги боли. С кран да ги вдигаш, няма да отидат в неделя.
    Вашият ТЕЦ добре. Само дето повечето ТЕЦ-ове са на газ. Сега щяли мазут към София да пренасят. Обаче до 2 седмици не се ли пусне газта от Украйна, лошо ни се пише. Проблема с газта е много по-голям, от една класна стая. 1во, че запасите в Чирен за кратко ще се изчерпат. След това минават на мазут, само дето докато минат, това ще отнеме 24 часа. След това няма да закъснеят глобите за замърсяване на околната среда, което прави мазута. Повечето предприятия работят на газ. И вие да видите как може да се окаже, че 1 хляб няма да може да се купи. А и режим на тока ако въведат - това вече ще е 'невероятно'.
    чесно да ти кажа... Вий софиянци се спасявайте в провинцията може да сме по бедни да не сме надути... ама няма да останем гладни... само това мога да ти кажа

Цитирай Първоначално написано от andrags
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    чесно да ти кажа... Вий софиянци се спасявайте в провинцията може да сме по бедни да не сме надути... ама няма да останем гладни... само това мога да ти кажа
    Хайде само да не отваряме темата кой е надут и кой не. Защото надутите 'софиянци' са точно съгражданите на провинциалистите, които реват какви надувки сме. Които идват тук и ЖИВЕЯТ тук и си говорят на диалект, за да се знае, че не са от боклуците софиянци. Така че честно да ти кажа, май не си запозната много много. Пък и това, че вие от Сливен няма да останете гладни, то не значи, че другите провинции няма да останат. Даже мога да ти кажа, че собственика на вашия ТЕЦ може да има въглищни находища, а тези, от които ви доставят хляб, тези, които ви доставят колбасите? Те имат ли въглища?
    ~

Мега фен
    Браво на вас...при нас такава организация - никога !

Евала : )) ... btw:и ние сме ваканция до понеделник !!
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

А така и при нас е така ама скоро и ние ще сме във ваканция то като някви ескимоси сме там в тоя студ =D>

Супер фен Аватара на vampirekiss
    БРАВО!!

само да отбележа:
    1. ако температурите в стаите са 14-16 градуса са длъжни да намалят часовете
    2. <14- без училище
    ay caramba

Голям фен Аватара на cveteto64
    Аз съм от Бургас вчера нз колко градуса беше в даскало ама наистина си беше студено.Сега сме с часове от по 30 минути и междучасия от по 5.
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Браво на вас...при нас такава организация - никога !
    "Колкото повече, толкова повече..!"

Понеделник-12 градуса,всички с шапки и якета
    Вторник-13 градуса (някакво подобрение),отново всички са с шапки
    Сряда-15 градуса(Най-сетне),все пак продължаваме да сме с шапки
    Четвъртък-15 градуса
    Петък се сетиха да ни пуснат във ваканция
    My heart is broke but I have some glue

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си