.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: Оценки!

Голям фен Аватара на vanesa0pld

Оценки!

Здравейте.Моля ви за съвет!Идва края на срока...а аз имам само 2 нанесени оценки в бележника(и те са добри)Но нетова е ппоблема.Classната ще ни нанася ненанесените оценки а аз имам:2 двойки,около 20 четворки,около 7 петици около 2 тройки и САМО 4 шестици.А майка ми е намиячка на тема учене....и наистина ще ме убие (а тази година бях обещала да си поправя успеха,защото миналата завърших с 5,50 а предните години завършвам с 6 по всичко само с 5 по ФВС!)Какво да правя?

Град
    София
    Да си седнеш на задника и да учиш втория срок.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Страната на Невъзможното
    Хах тя майка ти така и така ще разбере за оценките ти. Дай си бележника да ти ги нанесат, че и от това има последици. Иначе какво да правиш... що за въпрос ?! ДА УЧИШ..

Да учиш.Какво друго можеш да правиш, за да изкараш добри оценки?
    Stay up all night with the stars *

Голям фен Аватара на alwaysnforever
    Град
    някъде там.
    дай да ти нанесат оценките, защото така или иначе майка ти ще ги научи..пък и кой квото си надробил това ще сърба..седни и 2рия срок учи и ще си поправиш оценките
    Hold me when I'm here
    Right me when I'm wrong
    Hold me when I'm scared
    And love me when I'm gone..

Учи здраво. Казана дума- хвърлен камък. Обещала си. Недей се излага. Още повече че си момиче. (май де). Тия оценки дето сега ги изкарваш, ще ти трябват и за напред. Единственото нещо което можеш да направиш е да се стегнеш и както казаха др-те да си седнеш на задника и да учиш.

5,50 не е лош успех...
    Но сега яко си го загазил. Трябва наистина да си седнеш на задника. А има родителски срещи, все ще разбере. Има класни ръководители, звънящи по телефона на всеки родител, който не е на родителската среща.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на justt
    Град
    София
    Ем.. как кво да правиш ?! пфф.... учене може би ?!

не ми е ясно как майка ти цял срок не се е поинтересувала от оценките ти .. моята майка ме пита секи ден и то по 2 пъти ...
    а на въпроса ти ще отговоря така : няма друг начин освен учене ... миналите год си имала хубави оценки а сега имаш мн ниски оценки и дори и да се стегнеш през втория срок да имаш 6-срочна оценка (с тези 20 четворки най вероятно по повечето предмета ще имаш 4 за срока) няма надежда да получиш над 5 .. така че сама си прави изводите в какви отношения ще сте с майка ти занапред хД
    беше лято по коледа,през една слънчева нощ се качих слизайки на един орех,който беше ниско горе да си набера ябълки от крушата,но си паднах на далаката и си счупих окото и пукнах...

Град
    Велико Търново
    стягай се поне втория срок да подобриш успеха!
    това е спасението!
    Руса кукличка

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Просто се стегни и щом пък си обещала да изкарваш добри оценки просто др път не го прави.Подмажи се нещо на майка си и ако и държанието ти в училище е добро мисля,че ще се наредят нещата.Успех

Ако трябва да сравниш положението си преди и сега 5.50 си е било идеално.Доста хубаво си си "подобрил" успеха.
    Но не се тревожи.Седни да учиш 2рия срок

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Ми не си го давай на класната...
    Лесно и просто
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си