.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Студеното време пречи ли???

Здравейте... значи искам да попитам едно нещо...
    значи през зимата със бягането отслабва ли се??? без да се поти човек?? ,защото аз бягам не се потя и се дразня имам чувството че не отслабвам така ?? а според вас отслабва ли се???
    ПЛС хепл ,защото искам да знам дали да пазя диета нещо или пък към лятото пак да почна да бягам или пък да продължа през студеното време
    ...Балгодаря ви предваритеЛно

Град
    София
    Дали се потиш или не няма значение. Важно е разпределението на калориите. Като гориш повече отколкото приемаш е нормално да отслабваш. Лятото се потиш, защото се получава прегряване на тялото. Зимата по-рядко става така, затова не се потиш.

Отслабваш, ако не се тъпчеш постоянно с ядене. Не знам защо даже си мисля, че зимата е по-здравословно да се тича.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Страната на Невъзможното
    Тук не става въпрос за потене, калории, тяло, организъм...
    Отговора е съвсем логичен..и не е трудно да се досетиш
    Зимата - лятото.. ОТСЛАБВА СЕ при тичане. Нима студеното време ще спре всички процеси, които протичат в организма докато се топят мазнини или трупат мускули ?
    Единственият недостатък е, че през зимата има по-голяма вероятност да настинеш.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    това,че е зима и ,че не се потиш не ти пречи да сваляш килограми

Град
    у вас ;]
    Цитирай Първоначално написано от shell
    това,че е зима и ,че не се потиш не ти пречи да сваляш килограми
    напълно съм съгласна
    http://www.teenproblem.net/teenid/Ou7taControL

.. .... . the beLLs of c0caine3.. cocaInee.. . . coca!n3e . ... <33

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    В интерес на истината зимата се горят повече калории,защото е студено и организма изразходва повече енергия (за да успее да регулира телесната температура) ... Е естествено ако си се навлякла с дебелото яке,ботушите и 100 блузи нищо няма да постигнеш ...
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Супер фен Аватара на gabi_94
    абе незнам ама аз лятото надебелявам зимата отслабвам, е 2,3 кг. само ама колкото и да ям зимата не мога да кача килограми, както сега искам, всички паналони са ми големи а колкото и да ядях по празниците не мога да напълнея, пък за теб незнам, може при всеки да е различно
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Балгодаря ви ,че ми отговорихте значи и зимата се отслабва а искам да ви питам още нещо... така... не се храня след 6 часа вечерта,не ям тестени неща... и всеки ден тичам по 30 минути... и трябвала съм да сваля 10 кг , до лятото според вас ще успея ли и като сваля тия 10 кг дали ще има промяна на ръстта ми (сега е 1.54) Благодаря ви предварително

Супер фен Аватара на gabi_94
    ръста няма как да се промени , може само да отслабнеш, но ако питаш мен ако наистина искаш да свалиш килограми не яж една седмица почти нищо, гарантирам ти че ще отслабнеш поне с 3,4 килограма. Аз като бях болна не ядях почти нищо и отслабнах за една седмица с 4 килограма даже си задържам още новите си килограми а ям много. Макар че не всеки може да отслабне така и не всеки организъм реагира така.
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

При по-ранна възраст е доказано, че подскоците активират хормона на растежа.....ъъм...защо трябва да ги свалиш? Заповяда ти всевишният? Както и да е....
    The nationalist not only does not disapprove of atrocities committed by his own side, but he has a remarkable capacity for not even hearing about them.

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Цитирай Първоначално написано от 3oPuTy
    В интерес на истината зимата се горят повече калории,защото е студено и организма изразходва повече енергия (за да успее да регулира телесната температура) ... Е естествено ако си се навлякла с дебелото яке,ботушите и 100 блузи нищо няма да постигнеш ...
    Taka e, dori pri studeniq dush se gubqt kalorii zaradi sushtata pri4ina
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си