.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23
    Супер фен Аватара на lyfche

Кажете какво мислите ??

Значи аз сега съм 7-ми клас и нали дойдоха нови 8-мокласници .. !И имаше един,който ми грабна окоо и така започнах да го харесвам ! Ок почнахме да си пишем по скайп и се държеше добре !Понеже той е от класа на братовчедка ми ,аз я помолих да му пише и да го попита какво мисли за мен .. !И ок писа му .. и после видях той какво е писал за мен ,а то беше едно (puke) !!И аз много се нервирах и си казах ,че ще го забравя !! Така и стана .. ! И след като го забравих той започна да се обръша след мен като се разминем ,да ме гледа,например вчера докато бях в книжарницата,той беше зад мен,а аз не знаех и тръгвам да излизам ии той беше на не знам дали имаше и 10 сантиметра .. ! Щях да го целуна,а той нито се мръдна назад нито нищо !! И даже една моя приятелка ми беше казала,че била забелязала,че когато той ме видел и му светвали очите .. ! Мислите ли ,че ме харесва ?? И мисля,че започвам и аз да го харесвам отново ,защото ,ако той не изпитва нищо към мен пак ше се нервирам ,а вие какво мислите ??Мерси предварително !!!

мисля, че стават е*ати и филмите може и да те харесва.. тук човек трябва да има някакви нечовешки дарби че да ти каже със сигурност

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ако имаш смелост иди и го питай директно акво му се върти в главата.
    Евентуално ако не е това, което ти се иска го изпсовай солидно и му еби майката.
    И да се нервиш и да не се нервиш с нищо няма да ти помогне, защото преди всичко трябва да си пазиш здравето.

Може да те харесва, но да е срамежлив... питай
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Аз ако бях щях да се правя на ударена все едно нищо не забелязвам. Той ако толкова много ме харесва и има някакви намерения към мен ще намери начин да ги покаже.
    Ако не ти се чака направи така че да се заприказвате нещо - то по самото му отношение ще разбереш какво чувства
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    +69

Голям фен Аватара на Remini
    А ще ме светнеш ли за значението на "(puke)"
    К'во да направиш- пубертети.Гледа ме като Симеон 3-ти!

Супер фен
    Ми симптомите май са добри
    А тва (puke) може да е било, защото не е искал да признае пред братчедка ти,защото можеее да го е срам

омг-какви дилеми...просто нямам думи
    I can't stop myself from loving you <3

Лапешка раота.

Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Лапешка раота.
    +1
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Еми смисъл той ме заговаря ,но понеже са си една групичка момчета и си ходят заедно и него все едно пред тях го е срам да си говори с мен,не ме интересува какво мислят за мен ,защоото и моето мение не е много добро !! Но иначе,когато се засечем някъде сами си говорим най-спокойно !Иии нямам смелост да отида и да го питам какво мисли срам ме е ... ! И аз това се замислих,че е писал така на братовчедка ми,понеже не иска тя да разбира или някоой друг !!Но то по тази логика,ако има някакви чувства към мен,пък неговите приятели примерно нямат много добро мнение за мен ,той заради тях няма да тръгне с мен !!

Ами опитай не е късно. Може и нещо да излезе
    GT

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от ImmortalForever
    Лапешка раота.
    +1
    abe lape6ka rabota ama kato ti e na glavata..

Cruel Intentions

едно ще ти кажа:вземи си гледай уроците,не се занимавай с момчета сега,защото тая година ти е много важна.квото има да става,ще стане
    Think.Believe.Dream.DARE[!!!]

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Оф, баси простотията .
    Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...

Голям фен
    хм нали го знаеш тоя лаф " т'фа , че те гледам не значи , че ти се любувам ... на пазара всичко гледам , но не всичко си копувам " сама си прави изводите ... ,А това , че ти е казал " ЗДР к'фо стаа " не значи , че те харесва ...

А има ли вероятност братовчедка ти да му е споделила, че си падаш по него и той затова да се държи по-различно, в смисъл да се е зарадвал или пък просто да се бъзика с теб... ? Ако не знае нищо и въпреки това е променил отношението си , значи определено те харесва. Каза, че си говорите без проблем.Ами тогава няма нищо по-лесно от това да го попиташ по заобиколен начин за чувствата му, или пък да му покажеш твоите. Успех!!!

Град
    Destanation unknown ((:
    Не мисля

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от PreciousDiamond
    Не мисля

Цитирай Първоначално написано от Vutov
    Леле каква сърцераздирателна история чак се просълзих...
    Аз лично мисля че е време да натиснеш червения "Х" горе в десния ъгъл и е крайно време да си лягаш защото сънчо мина много одавна...

Ми да сънчо мина ае легай си .. ,, няма ми казваш кво да правя !! ОМГ кат не ти харесва не гледай бе .. ареее

Цитирай Първоначално написано от tan0
    +69
    И аз съм съгласен!

Цитирай Първоначално написано от Rattlesnake
    Цитирай Първоначално написано от tan0
    +69
    И аз съм съгласен!