Значи аз сега съм 7-ми клас и нали дойдоха нови 8-мокласници .. !И имаше един,който ми грабна окоо и така започнах да го харесвам ! Ок почнахме да си пишем по скайп и се държеше добре !Понеже той е от класа на братовчедка ми ,аз я помолих да му пише и да го попита какво мисли за мен .. !И ок писа му .. и после видях той какво е писал за мен ,а то беше едно (puke) !!И аз много се нервирах и си казах ,че ще го забравя !! Така и стана .. ! И след като го забравих той започна да се обръша след мен като се разминем ,да ме гледа,например вчера докато бях в книжарницата,той беше зад мен,а аз не знаех и тръгвам да излизам ии той беше на не знам дали имаше и 10 сантиметра .. ! Щях да го целуна,а той нито се мръдна назад нито нищо !! И даже една моя приятелка ми беше казала,че била забелязала,че когато той ме видел и му светвали очите .. ! Мислите ли ,че ме харесва ?? И мисля,че започвам и аз да го харесвам отново ,защото ,ако той не изпитва нищо към мен пак ше се нервирам ,а вие какво мислите ??Мерси предварително !!!