- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Тая срамежливост ще ме погуби!
И такаа-и аз с любовен проблем![]()
УЖАСНО СРАМЕЖЛИВА СЪМ!
Знам,че вече има такива теми,но моя проблем е по-голям-ТОЙ Е ПО-СРАМЕЖЛИВ!Тва значи,че аз ще треа да правя първата стъпка....А като го видя и се вцепенявам
.Имаме общи интереси,но той винаги е заобиколен от други момчета и си правят техни си работи
.Мисля,че съм му симпатична,ама нямам голям опит с момчетата и просто не знам какво да правя
.HELP!!!
![]()
Ем.. жалко тогава.. маи тогава само ще се гледате ако някой не направи 1-вата крачка :P![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Едно 90% от срамежливите си се уреждат по скайп.Следователно недей да правиш изключение.А относно другите 10% срамежливци те са много добри приятели с ръцете си![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Йога и мъдрост
zaribqai go po skypetaka pone malko 6e se otpusne6,i go pokani primerno da izlzete nqkoi put,i naistina trqa napravi6 purvata kra4ka,kusmet
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+69Първоначално написано от Nitroglycerin
Твърдо против Skype. Може само да си поговорите разни неща по него, ама сериозните е работи лице в лице. Да кажеш нещо на компа 100 пъти по-лесно от директната комуникация. Think about it![]()
Твърдо против Skype. Може само да си поговорите разни неща по него, ама сериозните е работи лице в лице. Да кажеш нещо на компа 100 пъти по-лесно от директната комуникация. Think about it![]()
Ей,добре че сте вие да ме посъветвате,че наистина бях затъналаАй ще пробвам по скайп,въпреки че ми се струва малко тъпо.Ама май нямам избор
![]()
давай по скайп и след няколко дена чатене като го срешнеш в училище и отиваш и му казваш "Здрасти, как си и т.н." щом сте си чатили и се запознаете след това можеби няма да те е толкова срамПървоначално написано от nymphadora
![]()
и аз мисля,че така ще е най-добре и най-лесно за тебе щом си толкова срамежливаПървоначално написано от taffy
Еми постарай се другият път да не си толкова срамежливa......![]()
Аз пък мисля, че е по-добре да действаш като го видиш на живо, а не в интернет пространството... Просто отиди и го заговори. Няма какво да губиш! Може само да спечелиш! Пък и силно се съмнявам да те отреже. ; )
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.