- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- по темата за 69
какво мислите за по въпроса за тази поза, искам мнения и от момчета и от момичета [/b]
Оу много е яко. Всеки път като имам възможност се възползвам. Първия път ми беше малко гадно, ама след това...
Трябва да си живееш с другарката и едва ли не да се къпете заедно под душа тъй като е добре да се поддържа много добра хигиена от обикновенното измиване с душ гел.
Йога и мъдрост
Харесва ми,но е малко трудно да се съсредоточиш в това което правиш,когато ти стане доста хубаво![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
^ Да така е. Обаче кефа е много голям... макар, че по принцип предпочитам първо единия да слезе долу и след това другия..Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Не е лошо, но предпочитам по ред на номерата.
В суxа пyтка, KУP не влиза!
Не знам, на мен ми хареса супер много. Има го проблема с концентрацията, наистина, но на мен сякаш като ми станеше яко спирах за съвсем малко и после удвоявах старанието =D Супер е... Дори ми харесва повече едновременно, отколкото поотделно, защото е по-дълго и (поне при мен) си е просто по-качествено![]()
You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.
шукаритетно е
Определено не ми е любимата поза, защото нито можеш да се отдадеш изцяло на едното, нито на другото.
ahammПървоначално написано от ninjadorf
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
da gotina e pozata ama malko taka se raseivam :P xixi![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Добре другарю комунистПървоначално написано от Nitroglycerin
![]()
Пс ей да не се засегнеш![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
Единствената поза, която не харесвам. Направо я ненавиждам....
Абре я дайте някакъв линк (за образователна цел![]()
) къде ги има всички пози да зема да поразгледам малко
![]()
Не ми е любимата поза![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
бе не ми е от любимите ама като каже моя ко да го прая![]()
Мъдрецът сочи луната, а глупакът гледа в пръста му.
На мен също във варианта в който лежим странично.Първоначално написано от NeNoRMaLNiKa
Не е от най-любимите
super gotina poza....vinagi svur6vam super burno ot neq i toi su6to si umira ot kef v taq poza.....prosto neveroqtno e.....za6toto sum hiper vuzbudena ot fakta, 4e i az mu duham v su6tiq moment....
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...