.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Искам светла коса!!!:(

Моля ви се..пропоръчайте ми някаква боя за коса..преди 7 месеца се боядисах тъмно кафяво..и от тогава не съм си пипала косата..искам да я направя някакво..мн мн тъмно русо..до светло кафяво..препоръчаите ми по какъвто и да е начин..Не ми казваите да ходя на фризиор..защото точно тия всичките фризиори ми прее***а косата...майка ми има фризиорски курс..и от както разчитам на нея косата ми се прероди Таа вие сте..Разчитам на вас

цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..
    Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!

Цитирай Първоначално написано от cHooOpiHka___
    цват шоколад .. опитай .. мисля 4е .. става ..
    WTF!?

цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм..

Цитирай Първоначално написано от praskovka91
    цвят шоколад..мм не мисля,че това точно искам..шоколада пак си е тъмен...искам примерно представи си цвят..кафе с малко мляко..ммм..
    le6nik...to may e po svetlo kestenqvo ako ne gre6a.

използвай шоколадовите нйоанси на Карбон Глос от Лореал със златист оттенък питай в магазините на Лореал
    A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...

Отиваш в магазина и там има каталози с цветове, избираш си и си купуваш. Не съм се боядисвала, не знам кои бои са хубави чувала съм че гръцката боя (не знам как се казва, в зелена опаковка е) е добра

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Отиди на фризьор!!! ТАм ще ти направят точно какъвто цвят искаш... Ако не ти се дават пари за фризьори просто се надявай след като се боядисаш цвета да стане сполучлив.. И ти не гледай мострите на цветовете.. на всяка коса става различно... с майка ми се боядисваме с една и съща боя,а нейната става мн светло руса,а моята... не чак толкова тъмна...поне 2,3 тона по тъмна става.. така че....

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    или отиваш на фризьор,за да те боядиса или сама отиваш в аптиката и си избраш боя ,но при този случай рискуваш да не получиш жилания резултат

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си