ако някой се интересува от уникални плитки и евтини може да ми пише на no_sniper v skype i da spodelite tuk ako ste se precakvali qko s zle spleteni plitki i neposilni ceni
"уникални плитки" тоест? нещо немога да разбера въпроса. Ако става дума за плитки,за косата...Аз не си правя мн често плитки защото косата ми е тънка и просто няма кво да се сплетеама като ги напрая стават...д/г. просто немога да си плета хубави плитчици.Ако някой знае хувам начин за праене на малки и големи плитки да пише
![]()
stava duma za hubavi plitki az sum nai dobrata v bg i ako iskate ka4estveni plitkiПървоначално написано от zai4ety13
![]()
e dai snimki da vidim dali si ,nai dobrata v bg,...ne mi se vqrva mn...![]()
Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...
защо не качиш някоя снимка да видим тези "уникални" плитки. любопитно ни еПървоначално написано от Braidgirl
защо не качиш някоя снимка да видим тези "уникални" плитки. любопитно ни еПървоначално написано от Braidgirl
Най-добрата ..дай да видим снимки щом си толкова добра!
П.с. И аз съм любовница на Брат Пит ама да не вземете да кажете на Анджелина!![]()
www.myspace.com/braidfashion има слайд дано ви го зареди аи не аз го казвам а хората който плетапознавам доста жсевдо фризьори моля з акоментар на плитките ........
Еми, браво![]()
nicolepcd
Добре .. щом даде снимки признавам, че си добра! Даже това ме изкефи .. И по колко кинти взимаш, че като ги видях плитките се заинтригувах?!![]()
О тези плитки са прекрасни, но знам, че са доста вредни за косата, а и косата ми е малко късичка така, че няма да ми стоят добреПървоначално написано от Braidgirl
![]()
дуууу, как ги правиш тези плитки![]()
мн са яки![]()
But I am never beaten
Broken not defeated,
I know next to you is not where I belong
то е вредно и да се суши косата и да се показва на слънце и вятър плитките са по безвредни от кудрене изправяне и боядисване сладурртядко има хора,на който самата кожа и ксоа са много фини и не понасят и на най малкото третиране това че косата ти ще се развали няма нищо вярно а за плитките как ги правя - с мерак
![]()
Така наречените 'негърски' плитки аз също ги правя, смея да кажа, че доста добре се справям. Сама на себе си си ги правя, също. Твойте са доста добри. Не видях майспейса, но от снимките които постна.. харесва ми.
mindscan