.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Цитирай Първоначално написано от Dundy
    ами съжалявам,но според мен и ти ще почнеш да слушаш чалга или ще станеш аутсайдер.Просто се примири,щото нищо не може да направиш.Те са повече,така че просто трябва да свикваш
    бе от къв зор ше се примирява с простотията бе ...

взимай си един player с мощни слушалки и тва е и аз така правя или излизам от стаята в никъв случай обаче няма да се примиряваш точно пък с чалгата

Супер фен
    Еми слагаш си слушалки, надуваш си там, квато музика слушаш и да не ти пука
    nicolepcd

Re: Не мога да ги трая вече !!

Цитирай Първоначално написано от ruger
    Цитирай Първоначално написано от fashion4etyy
    Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Какво да направя като всички от класа ми са чалгари...всяко междучасие се надува няква чалга и 2-3 лигли се кълчат на нея...момчетата им се радват, а аз чалга НЕ ПОНАСЯМ. Всичко живо слуша чалга...не мога вече така ... И по цял ден ми се нагала да им слушам повърхностните и тъпи разговори и да им слушам гнусната чалга ! Не мога повече така ....
    абе вземи се гръмниии кво искаш цял клас да се съобразява с теб щото мразиш чалга. чалгата си е мн яка музика най модерната и най слушаната
    чалга рулзз
    Смотльо,чалгата е циганска музика.Вие тотално затъпяхте покрай нея.И какво като е "най-модерната" и "най-слушаната"?Това не означава,че трябва да я слушаш и да се правиш на важен пред другите.
    циганска е за тебе
    вие завиждате че наща музика е най слушана щото ваща никога няма да се слуша тук умри от яд

Град
    в мечтите ти
    И в нашия клас е същата работа, вече не ми прави впечатление.
    Вземи си мр3 или се моткай по коридорите.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    near the sun
    Mp3-ka или музика от телефона ;]
    turn unthinkable to reality..

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Моят клас пък се пребеват всяко междучасие и аз от чиста сигурност излизам отвън но при 24 момчетааа ... от 29 човека...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си