- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възможно ли е ?
Zdraveiteedna vecher s priqtelq mi se razgore6tihme i toi re6i 4e trqbva da me otvori s prasti i ne bole6e , no posle si sloji prezervativ i mi go vkara , no izpitah golqma bolka i kazah da spre.Koremyt me boli i gore i dolu,boli me glavata.moje li da sam bremenna ako e imal sperma po prastite?spored men e nevazmojno za6toto ne e svar6val no moje da q e imalo otpredi.golqma sam paranoi4ka i iskam saveti bez podigravki.a i da vi pitam moje li simptomite na bremennosta da li4at na parvata sedmica i kakvi sa te nai chesto?
Той твоя приятел да не би да е некой мангал,където не си мие ръцете по 1 месец,че отпреди да има![]()
А и сперматозоидите живеят малко време в кислородна среда.
споко![]()
prosto imam nujda ot nqkolko mneniq da se uspokoq,zashtoto sam golqma paranoichka s razvita fantaziq i sama si nabivam filmi![]()
честно.. иди си срежи вените
Айде изгоре!
Колко си проста!
Лошо Гошо..много лошо..Първоначално написано от fruitshine
![]()
Прочети Важната тема"да обогатим сексуалната си култура" и ще разбереш отговора![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Нямаш повод за притеснение!
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
imam nujda
Според мен има повод за притеснение.
Интелектуалното й ниво е като на разгонена маймуна.
Нека малките момиченца направят нещо относно сексуалната си култура преди да правят секс!
Ако имаш следните симптоми значи си бременна.
Симптомите са диария, придружена с хрема, сълзене на очите и силно отделяне на ушна кал. В някои случаи са съпътствани от миризма на краката.![]()
![]()
![]()
ОК
Тъй като зачестиха много темите Той ме погледна. Бременна ли съм?
ПРОЧЕТЕТЕ И СЕ ОСВЕДОМЕТЕ КАК СТАВАТ ТИЯ РАБОТИ!!!
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%97%...82%D0%B8%D0%B5
ne si bremenna spokoino
I'm the one Love me ...
Бахти въпросите... като ги чета се ядосвам...![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааа неееее уби ме.. момиче ти на на 8г ли си???????
![]()
Първоначално написано от ToniStoraro
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Той ме погледна бременна ли съм
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kакво имаш против разгонените маймуни? Те поне знаят какво правят, като почнат с размножаването...Първоначално написано от StayFly
Ops.. izviniavaite maimuni!
Ne beshe umishleno.