Аз много харесвах едно момче и за жалост още го харесвам.Той се държеше странно и ту ме караше да си мисля че мв харесва ту пък не.Понякога ме зарибяваше,понякога пък не.Накрая си хвана гадже,но аз се ядосах и за да не остана длъжна също си хванах.
Сега откакто и двамата имаме постоянно се дразним един друг.Примери много - скайповете са пълни с разни признания в любов.Той като види че аз слагам и той слага и обратно.Той говори на най-добрата ми фр.за гаджето си защото знае че тя ще ми каже,а пък говоря за моя пред него.Откакто аз имам обаче той постоянно ми проверява ахато за коментари.По скайп обаче не смее да пише.Може би ми е сърдит защото последният път му се сопнах малко.На даскало не ми проронва и дума,обаче само ме зяпа.Още по-тъпото е,че преди ме изпращаше до нас,обаче откакто хвана тая спря.Днес обаче вървеше малко пред мен и се обърна поне 100 пъти,да не говорим че вървепе доста бавно,сигурно се надяваше да го насигна,но аз не можах защото бях с фр които върваха много бавно.
Та...в крайна сметка- аз още го харесвам,луда съм по него постоянно мисля за нас,обаче не му говоря,не му пиша и го дразня...от гордост.Дали пък и той не прави същото само за да ме дразни?Не знам какво да си мисля.