Същото е като "Обичам те!" и "Влюбен съм в теб!" ...
На пръв поглед толкова еднакви...
Когато се задълбочиш - коренно ралични ..
Сега може да ме помислите за малоумна, но ... имам приятел ... не просто приятел, но за мен и за него, на първо място е приятелството ни, после целувките и всичко останало.Затова не казах 'гадже' , а ПРИЯТЕЛ!!При нас не всичко е целувки и романтика.Когато сме навън, 2/3 от времето ни, прекарваме в споделяне и разговори.Говорим относно всичко.Приятели, родители, семейство, НАС.И ми е много добре, честно казано.Предоволна съм.Защото има на кой да споделя неща, които съм затворила в себе си.Защото имам до себе си един истински ПРИЯТЕЛ!!
Много малко хора ме разбират по въпроса ...
Да ... влюбена съм в него...
Но обичта надделява и това се усеща!!
направо ме шашна сигурно 90 % от хората тука пишат еднотипни неща - ,,несподелена любов,, ,,не се разбираме,, ,, караници,, ...... ...и като ти прочетох мнението....останах без думи ... евала и на двама ви
По темата:Знаем за Любовта като Стремеж, като Чувство , като Сила и като Принцип....любовта има отношение към мислите, а обичта към чувствата.Човек люби с ума си, обича със сърцето си! любовта оцелява чрез обичта. Затова казваме "обичам те". Любовта идва внезапно, връхлита ни и ни кара да правим какви ли не работи И ако запазим тази любов, в един миг осъзнаваме че всъщност обичаме. Първо се вЛЮБваме, а после ОБИЧаме. Никой не е казал "обичам те" без да се е влюбил