Цитирай Първоначално написано от Vutov
Цитирай Първоначално написано от sweet_f_pz
Цитирай Първоначално написано от Vutov
Айде айде групичката на влюбените 12 годишни тинейджърки почнахте ли пак...не е трябвало в 1 тема да кажеш всичко...по добре го направи като пъзел да ни е по интересно, всяко изречение в отделна тема...
Моме май си превъртяла играта с зайчетата и са си немаш друго занимание освен да спамиш форумите...марш към леглото че майка ти ще влезе след малко в стаята и като види че не си легнала не Париж а Сан Франциско ще видиш...
Аххх,ето ги и 2332387123 годишните философи :Х,помолила съм за помощ а не да ме критикуват,щом съм го писала значи съм го сметнала за вярно не е нужно да налагаш мнението си,теб какво те вълнува аз каква съм и каква не съм ?
Не не, продължавай моля те в колкото и лошо настроение да съм като прочета подобен пост като твоя винаги се скапвам от смях...такива дилеми като твоите не съм виждал никога...
Тии какво да не се мислиш за голямата работа,мислиш че можеш да се смееш на другите хора ?? ехх жестоко се лъжеш някой ден живота ще ти се изсмее в лицето .. много ли съм ти забавна ?? какви дилеми,за мен аз съм си права така че не е нужно да ми се бъркаш в нещата,ае пътека !