- Форум
- По малко от всичко
- Борса - Купувам/Продавам
- Народни Танци
Фолклорен танцов ансамбъл “БАЛКАН” към НЧ “Цар Борис III” има удоволствието да покани всички ентусиасти, влюбени в красотата на българските народни танци, в школата за автентични хора от цяла България. Инициативата е насочена към всички желаещи да се запознаят отблизо с богатата съкровищница на българския фолклор и да открият специфичния дух на всяка етнографска област.
Добре дошли са хора на всякаква възраст без значение дали до този момент са се занимавали с народни танци или не.
Репетициите се провеждат понеделник от 18.30 до 19.30 часа в салона на НЧ „Цар Борис ІІІ”, ул. „Клокотница” № 29, на ъгъла с бул. „Хр. Ботев”.
В схемата на обучение е заложено изучаването на три хора от всяка област в рамките на три седмици, като на четвъртата репетиция се провежда преговор на наученото. Репетициите се провеждат с жива музика!
БАЛКАН обявява прием на начинаещи танцьори за представителния ансамбъл и за детските танцови школи!
За повече информация и въпроси: ens.balkan@abv.bg
Или на телефон 0889984430.
ОЧАКВАМЕ ВИ!!!
Можете да посетите и нашият уеб сайт: http://balkanbg.multiply.com/
а около февруари месец ще приемате ли ентусиасти.......
аз през живота си не съм се занимавала с народни танци и винаги когато съм била по сватби ми се е искало да тропна едно хорце
а и каква е таксата/членския внос за това удоволствие![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
по всяко време приемаме ентусиасти запалени по красотата на българският фолклор
за повече информация можеш да посетиш нашия уеб сайт.