- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- На Горещия стол е LizZz
Има много различни погледи върху нещата. Един кадър може да се направи по стотици различни начини, но сега ще ви покажа кадър на един не само мой любимец в deviantART, за който се сетих първо.Първоначално написано от MostHated
До колкото познавам рода си - нямаме чужденец.Първоначално написано от jghgh
Пак харесвам доста групи, но като, че ли най-големите ми любимци са Slayer и Pink Floyd.
Не мога да отговоря на въпроса какво мразя да ям.. Като малък ненавиждах фрикасето, но това може да е от начина, по който го готвеха в детската градина. 1 път в живота си съм ял фрикасе, повече не съм и опитал. Не го мразя - направо не го ям.Първоначално написано от DieselBlood
![]()
Или за снимам нещо, или да се ровя тук-там из интернет..
По принцип лесно се разбирам с хората. Редки са случаите на неразбирателство.
Веднъж ме помолиха да си намаля подписа, че бях набухал разни картинки на Pink Floyd и Slayer и беше станал доста голям..Първоначално написано от EroSennin
Всъщност от BMX не съм получавал контузии до сега, защото нямам хикс, все още. Планирано е закупуване. Карам на разни приятели хиксовете.Иначе не съм имал сериозни наранявания, защото се опитвам да карам внимателно (до колкото се може
) , само охлузвания по цялото тяло, щото скочих от едно скокче за първи път без да издърпам предницата нагоре и резултата беше падане върху предна гума. Не беше много приятно, но пък поне се научих. Другото са драскотинки при драскане някъде по колелото или земята или пришки по ръцете, щото ръкавичките не помагат много.