Цитирай Първоначално написано от jghgh
Ходи ли на Слеър?

По какво си избираш приятелите?

Дружиш ли си дългокоси мазнокосци? (метъли)

Бира пиеш ли?

На концерти ходиш ли и на кои си ходил? Кои са особено незабравимите ти концерти?

Какви други мероприятия обичаш да посещаваш (фестове, сбирки, промоции, и т.н.? )

А майка ти какви неща слуша? (Браво на татко ти. Моя пък слуша Pink Floyd - явно имате допирна точка. А баща ми е много странен тип между другото. Сигурно е заради Флойд. Само ми ги разяснява. Сложна музика.)

Какви хора смяташ за отрепки?

Кореняк софиянец ли си?

Нещо твое ще покажеш ли? За твоя снимка говоря. (не че не съм гледала твои снимки в темата за снимките.. имам предвид творби - от хобито ти)

Какви са ти очите?

А косата?
Не ходих. Имаше оферта да отида, ама дълга история... На следващия път с баща ми сме там. Той ходил на концерта през 2004 или 2005 и доволен..

Не мога да определя по какво точно ги избирам. Нямам точно определени изисквания.

Дружа, що да не дружа. Въпреки, че не всички са с дълги и мазни коси, но това не им пречи.

Пия бира.

На концерти не съм ходил досега, въпреки, че много ми се ходи. Изключая няколко на езерото аЙряна, ама те не се броят.

От изброените мероприятия не съм ходил на нито едно.

Майка ми си пада по ретро парчетата също. Guns'n'Roses, Rainbow, Rolling Stones, Black Sabbath, Deep Purple и други. Бая работи е слушала, иначе покрай баща ми, а впоследствие и покрай мен - разни траш, спийд и подобни ужасии..
И моя баща слуша Pink Floyd много! Сложна си е, наистина..

Не мога да дам точна дефиниция и за отрепките.. 'Ма не са и малко..

Кореняк съм.

Ето линк към галерията ми, там качвам най-добрите кадри. http://lizzard40.deviantart.com/gallery/

Зелено-сини, истината пак е някъде по средата..

Косата ми е кафеникава.

Лека ти(ви) нощ, аз си лягам сега, утре ще дойда пак.)