Цитирай Първоначално написано от Jesus
ей да не си мислиш че си се отървал. есе от 200 думи защо обичам Х-а базикам се. Колко момичета си возел на колелото
Защото ми е кеф да карам, а и в някои случаи е много полезно да можеш да караш така. Абе кеф цена няма..
10-тина моми.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
Ще ми направиш ли про снимка, на която някой ми е запушил устата?
Малко си ми далечко, но може да се уреди..

Цитирай Първоначално написано от Blab
Кое е по-хубаво - да си малък или да си голям?
Защо?
Вълшебна думичка?
Да летиш или да си прикован за земята?
Кога последно си лягал в/у полянка без да ти пука, че петната от трева не се перат?
Имаш ли си любим аромат? С какво го свързваш?(и понеже не отговаряш, когато не те питат пряко, кой е?:Д)
Какво искаш да ти се случи... утре?
Като им омръзне, ще приватизираш ли лилавата шапка?(ей тоооооооооооооооооооооооо оооооооооолкова ми харесва<3)
Всяка страна си има своите добри и лоши черти. Не съм много голям, че да знам какво е, но мисля че да си малък.

Защото го гледам от широка гледна точна - повече са децата, които си изкарват приятно и весело детство от тези, които имат приятен живот, когато са големи. Някви такива теории вадя.

Моля ли имаш предвид?

Да летя! (и без тва имам някви мераци за пилот, ама много станаха вече..)

Никога не са ме притеснявали петната, повече кърлежите ме притесняват.
По парковете в Лондон лежах тва лято, защото там няма такива гадини, май. Въргалях се много - не го бях правил до сега толкова дълго(4-5 часа не съм ставал от земята - включва спане) - много е яко!

Любим аромат... Първо се сетих за мириса на химикалите, с които се проявяват филмите - във фото ателиетата мирише така. Не ми напомня на нищо - просто ми харесва. На изгорял бензин също ме кефи.

Искам да изкарам 6-ца на класното по математика!

Кво толкова и харесвате на тая шапка, бе... Не си я дават.

Цитирай Първоначално написано от zloto
В кое училище учиш?
Любим филм?
А ТВ реклама? (те всички са тъпи, знам, и все пак има изключения)
Слушаш ли Бийтълс?
Любим сезон?
119 София.

Things we lost in the fire, Snatch, Lock Stock and Two Smoking Barrels, War Photographer, Klass и още няколко, за които не се сещам в момента..

На дискавъри рекламите са добри. Нямам любима.

Като цяло не ги слушам. Ще ги прослушам пак, мисля, че е време да ми харесат.

Есен.