.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54

Тема: ЗАЩО ПАК :(

Поговорете си едно хубаво и докато не изведете нещата до ясен край на тия истории - не отстъпвай, защото ще почне да ти се качва на главата и да те прави на много по-луд, отколкото сега!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

1.Тя се оплаква, че постоянно "я следиш", знаеш къде е и кога ще се прибере.Ако искаше сериозна връзка с теб, сама щеше да те информира за всеки ангажимент. По всичко личи, че те отбягва, но не си признава - може би изчаква да види дали ще промениш поведението си, тоест иска свобода. Това в повечето случаи е равносилно на край, но не е задължително, може би всичко зависи от твоето рабиране и подход.
    2.Струва ми се, че доста незаинтересовано се отнасяш към нейните проблеми - трябвало да прави някви глупости в Сф...нещо такова каза, тя иска разбиране.Дръж се както когато сте били по-близки и не е имало нужда да я "следиш".От друга страна мен лично това със самочувствието ме подразни, твърде е надута и самостоятелна за теб. И върху това си струва да помислиш...Успех!!!

Цитирай Първоначално написано от Amphibia
    1.Тя се оплаква, че постоянно "я следиш", знаеш къде е и кога ще се прибере.Ако искаше сериозна връзка с теб, сама щеше да те информира за всеки ангажимент. По всичко личи, че те отбягва, но не си признава - може би изчаква да види дали ще промениш поведението си, тоест иска свобода. Това в повечето случаи е равносилно на край, но не е задължително, може би всичко зависи от твоето рабиране и подход.
    2.Струва ми се, че доста незаинтересовано се отнасяш към нейните проблеми - трябвало да прави някви глупости в Сф...нещо такова каза, тя иска разбиране.Дръж се както когато сте били по-близки и не е имало нужда да я "следиш".От друга страна мен лично това със самочувствието ме подразни, твърде е надута и самостоятелна за теб. И върху това си струва да помислиш...Успех!!!
    за първото тя винаги ми е казвала каде отива ... обаче и ква работа ... и т.н пък абе ,,,

А на мен ми се струва, че тя се опитва да те избягва. Или в момента са й се струпали много проблеми и не й е до теб или просто си й омръзнал и смята да те резне, но се чуди още как. Сигурен ли си, че чувствата й не са охладнели или променили по някакъв начин
    Fuck you You fucking Fuckers

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си