- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Искам съвет
Здрасти!Запознах се с едно момиче, което ми харесваше много и се чатихме доста време и се срещнахме, но като я видях и се влюбих до уши и си гкатнах езика.Та ходихме на кафе, но не вървеше нещо разговора и това я е дистанц. от мене нещо(така ми каза), питах я да ли съм и е оправдала очакванията и тя ми отговори- да, освен че не вървял разговора.И сега като говоря с нея е някак си различно исках последен шанс да се докажа и тя каза, че никога не е късно но сега нямала време свободно. И сега незнам какво да правя, да и званя ли постоянно или да чакам тя да ми звънни.Не ми се иска да си пропелея и последния шанс, защото много я харесвам, как да постъпя дайте някой съвет.Благодаря!
Има вероятност с казването на "сега нямам време" да те е отрязала... ама не знам дано да грешаПървоначално написано от hitriq
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
Нее недей да и звъниш постоянно.. Много е досадно.. Изчакай малко и звънни тогава.. аама не да и звъниш на ден по 38276482376423876 пъти .. щот... е много гадно..
I just wanna live....Don’t really care about the things that they say
Don’t really care about what happens to me..I just wanna live ..Just wanna live ... !!
Ми представи си, че си на нейно място и някой постоянно ти звъни.. според мен няма да ти е приятно, а и щом казва, че не може не трябва да настояваш толкова много /може по 1-2 пъти на ден, но не през 1-2 часа/
Главно за този "последен" шанс трябва да направиш нещо което наистина да и хареса. Например когато подарих на момичето в което съм влюбен тефтера в който си пиша стиховете и бях написал и едно писмо и й подарих и 1 шоколад. На края на писмото бях написал нещо от рода "За мен означаваш толкова много и си сладка като шоколад. След като изяде този шоколад мисля, че разба колко си сладка за мен" или нещо от сорта.. Просто трябва да направиш това, за което мислиш, че ще я впечатлиш и в същото време да я зарадваш.
Не знам какво друго да те посъветвам, понеже не я познавам и не мога да ти дам правилен съвет. А и също помисли за това "разговора помежду ви да върви" - намери нещо за което да можете да отговорите, и не се притеснявай от нищо![]()
Айде успех от мен и след това сподели какво е станало
Едит: Забравих да кажа, понеже сега видях какво е казал Костадин, че може с това "нямам време" да те е отрязала.. но докато не ти покаже или не ти каже в прав текст "НЕ" продължавай да опитваш
Недей са престарава с звънене,постоянно търсене......по скоро ше и омръзнеш или ше земе да си играе с тебе кат разбере че си хлътнал до ушиНо пък да не земеш да я игнорираш ей....сичко с мярка
![]()
![]()
![]()
Живей така,че да те е срам да разказваш,но да ти е кеф да си спомняш!
Може да те е отрязала,но щом е казала 'никога не е късно' може и да не те е.....пробвай си късмета пак![]()
Звънкай и от време на време ,но не прекалявай!
пък и питай я какво не и е харесало толкова в разговора![]()
Руса кукличка
Има и др. страна на въпроса постоянно се срещаме в скйпа е се чудя с какво да кажа нещо, което изобщо да не е свързано с нас или да продължавам както си е било до сегаПървоначално написано от Bordes
Е, подпитвай я от време на време(през седмица примерно) дали иска да се видите, щото по скайп нищо не ставаПървоначално написано от hitriq
ама ако до 3тия път не е приела я забравяй
Разбрах от нея, че не ми е сърдита и съм много щаслив.Първоначално написано от Push7heTemp0