Ми представи си, че си на нейно място и някой постоянно ти звъни.. според мен няма да ти е приятно, а и щом казва, че не може не трябва да настояваш толкова много /може по 1-2 пъти на ден, но не през 1-2 часа/
Главно за този "последен" шанс трябва да направиш нещо което наистина да и хареса. Например когато подарих на момичето в което съм влюбен тефтера в който си пиша стиховете и бях написал и едно писмо и й подарих и 1 шоколад. На края на писмото бях написал нещо от рода "За мен означаваш толкова много и си сладка като шоколад. След като изяде този шоколад мисля, че разба колко си сладка за мен" или нещо от сорта.. Просто трябва да направиш това, за което мислиш, че ще я впечатлиш и в същото време да я зарадваш.

Не знам какво друго да те посъветвам, понеже не я познавам и не мога да ти дам правилен съвет. А и също помисли за това "разговора помежду ви да върви" - намери нещо за което да можете да отговорите, и не се притеснявай от нищо

Айде успех от мен и след това сподели какво е станало

Едит: Забравих да кажа, понеже сега видях какво е казал Костадин, че може с това "нямам време" да те е отрязала.. но докато не ти покаже или не ти каже в прав текст "НЕ" продължавай да опитваш