.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Тема: пъпкиии :@

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив

пъпкиии :@

здравейте на всички! Значи проблема ми е в това че имам ужасно много пъпки почти цялото ми чело е обринато имам и няколко по бузите. Моля ви да ми препоръчате нещо което наистина помага. До сега съм използвала серията на нивея bye-bye spot но не ми помогна особенно много. Използвала съм и на гарниер 3в1-кожата ми стана като шкорка и рани други по-евтини продукти, помагат за известно време и до там. На 14 съм. Благодаря предварително

Град
    Wonderland
    Сега може да ми се смеете на рецептата,но е помагала на всеки,на кого съм казала.Аз самата имах проблемна кожа,ползвах всякакви кремове и мазила ,ама нищо.Та сега имам перфектна кожа,благодарение на :
    Вземате едно буркан4е,слагате до една шепа цветове от невен(купуват се от аптеката) и заливате с ракия,хубаво е да е домашна,с висок градус.Така тази смес престоява един ден и може да се мажете,три пъти дневно,без отмиване,Няма проблем да държите това в хладилника,и така докато пъпките се махнат.

Действа!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    acne out лисиона просто пе ефективно нещо не съм ползвала само то ми помага аз попринцип нямам проблемна кожа но когато се налага то ми е спасението
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Спирт и крем "Здраве"
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    Там някЪде...
    отиди на дерматолог,спи повече,по малко сладки-повече плодове(на мене са ми казвали чи ябълките помагат,и си е д/г вярно) ами май е това...и не ги барай че ще стане по лошо.А и тая рецепта на SoFarSoG00d наистина е добра

Град
    Roma, Italia
    Бихте ли ми обяснили каква е връзката между появата на пъпките и съня?Вярно е,че ако не си доспиваш кожата придобива изморен,повяхнал вид,но за пъпките-?
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи.
    Не искат и не обещават те...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    acne out лисиона просто пе ефективно нещо не съм ползвала само то ми помага аз попринцип нямам проблемна кожа но когато се налага то ми е спасението
    И на мен Вземи си Акне Аут и го ползвай редовно и няма да съжаляваш

Аз използвам Neutrogena 2 in 1. Супер доволна съм. След 1-2 измивания кожата ми беше като нова. И не е много скъпо към 9 - 10 лева беше

оО Супер е тоя крем!! Само акне аут
    I sAw hEr Bleed.You HeArD Me BrEaTHe.AnD I fRoZe InSiDE MySeLf........AnD tUrNeD aWaY...........i mUsT Be dReAmInG

Град
    Пловдив
    мерси за предложениятаа

Супер фен Аватара на TheGirlNextDoor
    Град
    `Soмэewhэrэ...

cena? : ))~
    това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
    имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheGirlNextDoor

cena? : ))~
    към 9лв

ами...... тези дни ми бяха излезли едни много ситни и тъмно червени петна над горната устна и използвах Флуцинар и за 2 дни изобщо не личаха има го в аптеките струва май повечко от 10 лева може и 11 да е станал но пък е толкова ефикасен

амиии моята кожа беше също много проблемна... използвала сам различни продукти, но нищо не ми помагаше на сто процента... преди окло 3 месеца си взех зинерит и направо се родих... изчисти ми лицето до една.. лошото е , че сега когато спрях да го използвам отново започнаха да се появяват една по една ... за сега овладявам положението , дано и за напред да е така
    ПП: съжелявам, ако се повтарям, но малко ме беше мързел да чета всички коментари ...

амиии моята кожа беше също много проблемна... използвала сам различни продукти, но нищо не ми помагаше на сто процента... преди окло 3 месеца си взех зинерит и направо се родих... изчисти ми лицето до една.. лошото е , че сега когато спрях да го използвам отново започнаха да се появяват една по една ... за сега овладявам положението , дано и за напред да е така
    ПП: съжелявам, ако се повтарям, но малко ме беше мързел да чета всички коментари ...

Ако искаш пробвай на Clean & Clear лосиона.На мен ми помогна. Успех.
    ЗнАй чЕ иМа По-ГоЛяМа От ЗеМяТа , По-КрАсИвА оТ ЛуНаТа , По-СиЛнА оТ сМърта И тОвА е ЛЮБОВТА!!!!

IdontWannaKnow Зинерит е антибиотик и не е хубаво да се мажеж когато ти скимне... И няма да стане само с него..

Nivea bye-bye spot.. Това е само за покриване на пъпките. Колкото да се мажеж пъпките няма да се махнат! Просто си има период 14-18 години... И колкото да се мажеж няма да се махнат изцяло, но има подобрение... И аз имам пъпки от 1-2 години, и много се дразня, но това е. Обаче по-добре иди на лекар от, колкото да слушаш някой от тука все пак лекар е друго нещо... Аз ходя при най-добрия лекар от Варна, вярно е, че зима над 20 лева, но има голямо подобрение.. В момента се мажа с 4 мазала и с 1 се мия сутрин... Мога да ти кажа какви са, ако се интерсуваш, но по-добре отиди на лекар
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Сега може да ми се смеете на рецептата,но е помагала на всеки,на кого съм казала.Аз самата имах проблемна кожа,ползвах всякакви кремове и мазила ,ама нищо.Та сега имам перфектна кожа,благодарение на :
    Вземате едно буркан4е,слагате до една шепа цветове от невен(купуват се от аптеката) и заливате с ракия,хубаво е да е домашна,с висок градус.Така тази смес престоява един ден и може да се мажете,три пъти дневно,без отмиване,Няма проблем да държите това в хладилника,и така докато пъпките се махнат.

Действа!
    Невена найстина има такива свойства, ама ракията не ти ли изсушава прекалено много кожата?

Да антибиотик е и е доста силен, но ми е предписан от дерматолог но се продава и без рецепта. Една приятелка като видя как ми се изчисти лицето, да не остане по назад и тя си купи, дори без да ходи на дерматолог, без лекарско предписание и също и помогна много ... :P

Цитирай Първоначално написано от IdontWannaKnow
    Да антибиотик е и е доста силен, но ми е предписан от дерматолог но се продава и без рецепта. Една приятелка като видя как ми се изчисти лицето, да не остане по назад и тя си купи, дори без да ходи на дерматолог, без лекарско предписание и също и помогна много ... :P
    На мене не ми помогна
    http://www.teenproblem.net/f/viewtop...486706#3486706 - Луда Тема
    Обичал съм и преди, но не ТАКА

може би е до тип кожа, затова е най-добре първо при дерматолог да се отиде

Град
    In your pink dreams.. :]
    Значи за мен най-важното за да имаш чиста кожа е хубавото почистване на лицето..Имаш ли грим вечер задължително трябва да го махнеш колкото и да ти се спи.Също така преди да си легнеш трябва да си миеш лицето всяка вечер, ама не със обикновен сапун ами може със специален сапун за лице или някъкъв почистващ гел.

Разните там анти-акне, които се продават в козметичните магазини, повечето от тях са за поддържане на кожата, а не за лечение, абсурдно е да мислиш, че сериозен проблем ще се реши с тях.
    Вземи си Скинорен, продава се в аптеките! Лекарство е, помага адски много, но както всяко нещо и това иска постоянство! В началото може да те щипе, но това е нормално. Чисти и черните точки...

Успех!!!
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Град
    Пловдив
    относно грима попринцип не обичам да се гримирвам, а когато го правя задължително си почиствам лицето още щом се прибера в къщи. Лицеето си го почиствам всяка вечер с гелче и след това с лусион.

А този скинорен на какво цена е горе-долу

Преди време ми препоръчаха Аcne out- имаше ефект настина, но има един недостатък- ако например 1 седмица не се мажеш лицето ти ще стане
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си