.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30

Тема: пъпкиии :@

Цитирай Първоначално написано от Black_Fyed_Peas
    относно грима попринцип не обичам да се гримирвам, а когато го правя задължително си почиствам лицето още щом се прибера в къщи. Лицеето си го почиствам всяка вечер с гелче и след това с лусион.

А този скинорен на какво цена е горе-долу
    15-17лв. не помня точно, но е толкова горе-долу.
    Във пяната на муле със самар,което е скопено със ритници,във лигите на котарака стар,без кьорав зъб, със белнали зеници,(затуй лови насън маймуни с трици!)...

Сега може и да се посмеете ама и LEPTEN много помага отначало се мажех с него от време на време (а и аз не го исках... майка ми ми го купи) и нищо не помагаше обаче после започнах да го използвам редовно и повярвайте ИМА ефект Започнах да звуча малко като тея от рекламите ама :P

Цитирай Първоначално написано от LonChetOoO
    Сега може и да се посмеете ама и LEPTEN много помага отначало се мажех с него от време на време (а и аз не го исках... майка ми ми го купи) и нищо не помагаше обаче после започнах да го използвам редовно и повярвайте ИМА ефект Започнах да звуча малко като тея от рекламите ама :P

.... блазя ти .... при мен не помогна

Голям фен Аватара на Black_Fyed_Peas
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от LonChetOoO

лептен съм ползвала- с нищо не ми помогна

рецептата на SoFarSoG00d наистина помага за което и благодаря много

Еми явно зависи от типът на кожата... нз... обаче на мен ми помогна много

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си