.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Hybrid View

Как да се отърва от мисълта за бившия и?

Въпросът е ясно зададен, знам, че е глупаво, но когато се влюбя, ме влудява мисълта, че е била в ръцете на друг. Въпросното момче ми е приятел, били са заедно преди година и половина и всичко е приключило, не търся съревнование, нито тая някакви лоши чувства спрямо него, имам доказателства за себе си, че съм по-добър за нея, но въпреки всички ми обяснения ме хваща яд, че е била с друг...

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Ти сякаш не си бил с други?! Минало е за какво го мислиш.
    Като искаш да не е имало никой преди теб - хвани си девица

Смешното е, че тя наистина беше девица- аз съм и първият. Осъзнавам, че е абсурдно и че проблемът е в мен, ала нещо много ме тормозят подобни мисли...

Супер фен Аватара на shmatarok
    Извинявай, ама това твоето е направо болно. Оо Опитай се да не мислиш за миналото, все пак вече не можеш да промениш нищо от случилото се тогава. Наслаждавай се на връзката и момичето си, вместо да си губиш времето и нервите с глупости.

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Тая пуста ревност,значи?!
    Според мен ,стига си се вкарвал в излишни драми.Момичето има минало както и ти,сега е с теб,както и ти с нея.Не виждам къде е проблема,ако ти говори за него ,разбирам защо те гложди толкова.Поговорете тогава.
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    A ти бил ли си с друга преди това?
    Не те ли отвращава мисълта, че с тези ръце, с които днес я галиш, си галил друга? Че си целувал друга...

This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на Amore-Mio*
    А ти да не би да си нямал други приятелки, освен нея?

Я, стига.
    Не обръщай внимание на миналото.. Радвай се на настоящето, че ако продължаваш така - ще я загубиш с тая ревност и куп други неща.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Минало заминало.Търсиш под вола теле и как да си правиш нерви,прави си ги като толкова знаеш -.-

Не се притеснявай толкова за това, че е била в ръцете на друг, а се постарай, докато е с теб да е само в твоите ръце и да я задържиш дълго !!! Щом си и първия, явно има защо да даде ТОЧНО на теб : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си