- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се отърва от мисълта за бившия и?
Въпросът е ясно зададен, знам, че е глупаво, но когато се влюбя, ме влудява мисълта, че е била в ръцете на друг. Въпросното момче ми е приятел, били са заедно преди година и половина и всичко е приключило, не търся съревнование, нито тая някакви лоши чувства спрямо него, имам доказателства за себе си, че съм по-добър за нея, но въпреки всички ми обяснения ме хваща яд, че е била с друг...
Ти сякаш не си бил с други?! Минало е за какво го мислиш.
Като искаш да не е имало никой преди теб - хвани си девица![]()
Смешното е, че тя наистина беше девица- аз съм и първият. Осъзнавам, че е абсурдно и че проблемът е в мен, ала нещо много ме тормозят подобни мисли...
Извинявай, ама това твоето е направо болно. Оо Опитай се да не мислиш за миналото, все пак вече не можеш да промениш нищо от случилото се тогава. Наслаждавай се на връзката и момичето си, вместо да си губиш времето и нервите с глупости.
Тая пуста ревност,значи?!
Според мен ,стига си се вкарвал в излишни драми.Момичето има минало както и ти,сега е с теб,както и ти с нея.Не виждам къде е проблема,ако ти говори за него ,разбирам защо те гложди толкова.Поговорете тогава.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
A ти бил ли си с друга преди това?
Не те ли отвращава мисълта, че с тези ръце, с които днес я галиш, си галил друга? Че си целувал друга...
![]()
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
А ти да не би да си нямал други приятелки, освен нея?
Я, стига.
Не обръщай внимание на миналото.. Радвай се на настоящето, че ако продължаваш така - ще я загубиш с тая ревност и куп други неща.
Минало заминало.Търсиш под вола теле и как да си правиш нерви,прави си ги като толкова знаеш -.-
Не се притеснявай толкова за това, че е била в ръцете на друг, а се постарай, докато е с теб да е само в твоите ръце и да я задържиш дълго !!! Щом си и първия, явно има защо да даде ТОЧНО на теб : )