.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    Пловдив

Ампули за коса

Въпроса ми е могат ли ампулите за по бърз разтеж на коса да се ползват примерно да си ги трия в лицето (брадата) с цел повече косми там

Направо вземи си присади брада ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    Направо вземи си присади брада ...

Въпроса е сериозен

А пробвал ли си да се бръснеш ? Защото на всикчи е известно ,че кгаото пчонеш да се бръснеш редовно расте по - голяма и гъста брада ...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
    А пробвал ли си да се бръснеш ? Защото на всикчи е известно ,че кгаото пчонеш да се бръснеш редовно расте по - голяма и гъста брада ...

Бръсна се от 4-5 години 5 ти клас но нямам много имам много малко за това искам да пробвам с ампулите но не знам дали ще има ефект

Ами явно ти е рано за по - голяма брада ... Трябва да чакаш тва е.

Мега фен Аватара на SunSmile
    що ли си мисля, че дори да ти расте повече брада (което ме съмнява) може и да си съсипеш нещо кожата на лицето
    Нея целуваш нали и
    нея лъжеш ти
    както мене лъжеш ти
    Щом дo мене той заспи
    знам, че искам да си ти
    трябва да реша ... трябва да реша...

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от SunSmile
    що ли си мисля, че дори да ти расте повече брада (което ме съмнява) може и да си съсипеш нещо кожата на лицето
    Еми за това пуснах темата тук има доста момичета които съм сигурен че са я ползвали и могат да ми дадат адекватен съвет

A az iskam da popitam ako ne e mnogo nalano,nqkakva marka ampuli za rastej?
    Po temata-ne go pravi pi4.

Чак пък да си я съсипе...Нищо няма да му стане.И в това е въпросът.Няма смисъл да ги използваш.Те не могат да направят нито косата,нито брадата по-гъста или по-бързо растяща.Могат да ускорят растежа на косата,ако има причина за забавянето му(като липса на някои вещества),иначе не.И въпреки това сами по себе си не са достатъчни да го направят...
    И все пак защо ти е брада?Доколкото разбирам си 10-ти клас.Повечето момчета от класа ми имат само мустаци,така че...
    И все пак,ако се притесняваш,че нямаш брада и мислиш,че ти има нещо-консултирай се с личния лекар.

Град
    Пловдив
    хехе не се притеснявам или каквото и да е било просто искам да ми израсте по бързо за това

Че за какво ти е да расте бързо?Искаш да я оформиш ли?

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Че за какво ти е да расте бързо?Искаш да я оформиш ли?
    да искам и също да си пускам понякога по повече да седя брадясъл кефи ме но нямам много и седи смешно

Ако питаш мен смешно е младо момче с брада!Пък и щом не ти расте достатъчно,значи още не е време да я имаш.Тя отива на мъжете.А младите момчета рядко имат силно изразени мъжки черти,получават ги в по-късен етап на развитие.Не знам защо искаш да се загрозяваш с брада...Но тва си е мое мнение

Град
    Пловдив
    Ако питаш мен смешно е младо момче с брада!Пък и щом не ти расте достатъчно,значи още не е време да я имаш.Тя отива на мъжете.А младите момчета рядко имат силно изразени мъжки черти,получават ги в по-късен етап на развитие.Не знам защо искаш да се загрозяваш с брада...Но тва си е мое мнение

Е щом съм го решил значи искам хаха ... Кажете какво мислите дали ще има ефект и неагативни последици ако се мажа ?

Кво си мислиш,че съм написала най-първия си пост в тази тема,за да те разубедя ли?Хаха,не...
    Ама като имаш толкова мерак-мажи се.

Град
    Пловдив
    Кво си мислиш,че съм написала най-първия си пост в тази тема,за да те разубедя ли?Хаха,не...
    Ама като имаш толкова мерак-мажи се.

хихи не нямах това в предвид ... мерси за отговора просто исках да знам повече

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си