- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ампули за коса
Въпроса ми е могат ли ампулите за по бърз разтеж на коса да се ползват примерно да си ги трия в лицето (брадата) с цел повече косми там![]()
Първоначално написано от Dark_Angel_F
Въпроса е сериозен![]()
А пробвал ли си да се бръснеш ? Защото на всикчи е известно ,че кгаото пчонеш да се бръснеш редовно расте по - голяма и гъста брада ...
Първоначално написано от Dark_Angel_F
Бръсна се от 4-5 години 5 ти клас но нямам много имам много малкоза това искам да пробвам с ампулите но не знам дали ще има ефект
Ами явно ти е рано за по - голяма брада ... Трябва да чакаш тва е.
що ли си мисля, че дори да ти расте повече брада (което ме съмнява) може и да си съсипеш нещо кожата на лицето![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Еми за това пуснах темата тук има доста момичета които съм сигурен че са я ползвали и могат да ми дадат адекватен съветПървоначално написано от SunSmile
![]()
A az iskam da popitam ako ne e mnogo nalano,nqkakva marka ampuli za rastej?
Po temata-ne go pravi pi4.
Чак пък да си я съсипе...Нищо няма да му стане.И в това е въпросът.Няма смисъл да ги използваш.Те не могат да направят нито косата,нито брадата по-гъста или по-бързо растяща.Могат да ускорят растежа на косата,ако има причина за забавянето му(като липса на някои вещества),иначе не.И въпреки това сами по себе си не са достатъчни да го направят...
И все пак защо ти е брада?Доколкото разбирам си 10-ти клас.Повечето момчета от класа ми имат само мустаци,така че...
И все пак,ако се притесняваш,че нямаш брада и мислиш,че ти има нещо-консултирай се с личния лекар.
хехе не се притеснявам или каквото и да е било просто искам да ми израсте по бързо за това![]()
да искам и също да си пускам понякога по повече да седя брадясълПървоначално написано от Liar
кефи ме но нямам много и седи смешно
![]()
Ако питаш мен смешно е младо момче с брада!Пък и щом не ти расте достатъчно,значи още не е време да я имаш.Тя отива на мъжете.А младите момчета рядко имат силно изразени мъжки черти,получават ги в по-късен етап на развитие.Не знам защо искаш да се загрозяваш с брада...Но тва си е мое мнение![]()
Първоначално написано от Liar
Е щом съм го решил значи искам хаха... Кажете какво мислите дали ще има ефект и неагативни последици ако се мажа ?
Кво си мислиш,че съм написала най-първия си пост в тази тема,за да те разубедя ли?Хаха,не...
Ама като имаш толкова мерак-мажи се.
Първоначално написано от Liar
хихи не нямах това в предвид ... мерси за отговора просто исках да знам повече![]()