.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Guest

Идиот съм !

На нова година срешнах едно момиче , много ми хареса и там танцувахме зарибявахме се , но дойде време да си ходи аз и поисках телефона и тя ми го даде.На следващия ден и се обадих обаче вместо да е поканя на среща само е питах как е какво прави , пожелах и всичко най хубаво през 2009 година и стаписах :@ .И си казахме чао по телефона.Вчера се осазнах какъв идиот съм и звъннах да изленем само 2-мата тя се съгласи .Уговорихме си среща за Събота , но работата е там че сега не знам как да подходя към нея ? Харесвам е много и бих искал да трагнем заедно.

Град
    V MoQtA StAq
    Разбери дали тя те харесва
    Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...

Цитирай Първоначално написано от PLuScHeTo
    Разбери дали тя те харесва
    хахаха майтапп майтапп

като се видите дръж се естествено

не говори много за себе си а питай за нея
    мечти минало смешни случки
    карай я да се смее говорете си за музика и тем подобни намерете общи интереси и подхванете неква тема...
    не се срамувай - гледай я в очите.. както се вика направо я изпивай..
    не говорете за минали гаджета и тем подобни... нещо което не е за първа среща
    ако покрай вас мине някой не го обсъждай - тоест не исказвай негативизъм - мисля че тай се пишеше думата..
    амм направи така че да разбере че се интересуваш от нея
    и така....

Мда идиот си!

Майтапя се...нема се косиш, нищо не е станало, нали все пак си я поканил на среща и тя се е съгласила....един ден по-рано или по-късно. Сега действаш по задачите, а ние стискаме палци. Съгласен съм с мнението на sometime, като само ще допълня: Бъди уверен в себе си и настъпателен...но не нагъл и всичко ще се нареди.
    http://zrockbg.com - 89.1 MhZ

Не съм се изкачил на върха на хранителната верига, за да ям домати и краставици

Просто бъди естествен.Остави я колкото се може повече тя да говори, а ти я слушай и от време на време допълвай по нещо за тебе.... И така.Успех!

П.П. Бъди усмихнат!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Град
    В сърцата на хората.
    Ми говори си с нея...питай я какво те интересува и ако ти отговаря с желание значи нещата са на добре....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Вижте се в събота,но я попитай дали си има гадже такива неща,все пак недей да очакваш нещо повече на първа среща човек...Успех!

Сакън - не я води на интервю за работа - къде учиш, с какво се занимаваш, имаш ли брат, сестра, майка, татко, баба, дядо, гадже, а плюшена играчка, която да гушкаш вечер, как ядеш пилешко месо с фасул .. и т.н. сеш се..

Бъди себе си и не се притеснявай.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Фен Аватара на Prophecy
    Град
    Hawaii
    И аз съм ги правил тея неща , мн често се стъписвам и обаркам сичко .. ... ама след време всичко се подрежда , тъй че не се претеснявай , бъди себе си

Не е хубаво да задаваш твърде много въпроси, а да не казваш почти нищо за себе си, но както изглежда тя е напълно отворена към теб - в смисъл,че на всеки въпрос ти отговаря с "да", което означава, че си и приятен Това е страхотно! А за гадже съм 100% сигурна, че си няма, щом дори не се е замислила дали да излезе с теб. Според мен няма да имаш никакви проблеми с момичето, всичко ще мине идеално...Успех!!!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    emi govorete si,zabavlqvai q,izprati q i q celyni :P
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Бъди себе си и не се притеснявай.
    +1

Guest
    Благодаря , за съветите.

Guest
    Обаче чудих се кога да изленем точно.Защото се разбрахме за събота ама и се разбрахме да се иговорим допълнително за в колко часа да изленем и аз мисля да е някаде надвечер към 8-9 да идем на кафе , после на дискотека .Може да дадете по още някой друг съвет.

Поговоре те си, забавляваите се и най вече бъди себе си
    GT

Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от wow963
    Поговоре те си, забавляваите се и най вече бъди себе си
    напълно съм съгласен...

Град
    Destanation unknown ((:
    Идиот съм !
    +1

Правила за публикуване