- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбиране (към момичетата)
100% сичко го праят![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Моята мастурбация се изразява най-често в клиторна стимулация с душа, така че не мисля че нещо ме спира да мастурбирам и докато съм в цикъл![]()
с да отговарят тези които явно не мастурбират.не виждам как ще успея да се задоволя кат ме боли корема и кървя кат заклана свиня
+1Първоначално написано от bqsna_teenagerka
![]()
АБЕ ВИЕ МАЛОУМНИ ЛИ СТЕ ?! Ние тука да не сме гадатели, че да ви кажем дали сте бременни? Толкова ли е трудно да отидете и да си купите един ТЕСТ ЗА БРЕМЕННОСТ ?!![]()
![]()
там е отговора... не в сайта... !!!
![]()
em mn qsno pri pove4eto hora po vreme na cikal samite mesta sa po 4uvstvitelni ;] i vse pak samata misal e gnusna ?!?!Първоначално написано от x3eme
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Мъже,..честит Ви цикъл!С радост да си го карате!Първоначално написано от wasntme_
![]()
стават се по тъпиПървоначално написано от FlashMX
![]()
![]()
пхаха .. НЕ ! .. не ви ли е гнус бе божее ..![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
+1Първоначално написано от FlashMX
Въпроса е глупав.
ми просто е супер нехигиенично..бе прей к`вото искаш не те спирам си ръгаш пръстите някъдее !!Първоначално написано от schoolgirl
![]()
Нямам приятели .. имам само познатии !! ~
правила съм го..даже е по хубаво ама се цапаш лекичкоо![]()
Първоначално написано от lifes_slave
няма гнус тук всичко под ножа
![]()
Мдаа, точно такаПървоначално написано от SkendY_F
Иначе по темата.. ДА, мастурбирам когато съм в цикъл.. даже тогава съм най-възбудена (и по-често хаха)![]()
Божествена лудост ли ме обхвана?
Ууу това е гнусноо,НЕ правя такива неща по време на цикъл![]()
Вместо да правите тези неща се измиите , и си намерете някои пич ! 70 % от селянките правят по-гнусни неща ,тва мастурбирането е едно на ръка ...
как може да ви е гнус от самите вас !?!и какви са тия глупости...пф...вече съм се отказала да говоря каквото и да било...оправяйте се сами!!!
МОМИЧЕ СЪМ!!!
как може да те е гнус от себе си?![]()
да естествено, защо не ?Първоначално написано от schoolgirl
P.S. Момичета луди ли сте как може да ви е гнус от самите вас, малоумна работа е това за мене ..... и секс правя тогава, стига партьора да не се притеснява, защото него да го е гнус е по приемливо, но да те е гнус от самата теб ....... не го разбирам аз .....
И аз се чудя как може да ви е гнус от себе си???? Какво пък толкова има?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5