- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- На колко години трябва да запо4не сексуалния живот ?
На колко години трябва да запо4не и обяснете защо ? (по изчерпателно)![]()
8-10 barah cici,11-13 barkah s pras v putki , 14-15 ve4e eba putkite![]()
kolkoto rano tolkos po dobre![]()
( ot moq gledna to4ka ama az sam izvraten)
Chovek trqbva da zapoche da vodi polov jivot kogato se po4ustva gotov za tova kogato sam go poiska,spored men ss16to e vajno i da ima6 stabilen partnior nai podhodq6ta v1zrast ami da re4em 4e nad 16
Is everybody going crazy?!?
А от 4-6 какво си правил ми е интресно ?Първоначално написано от kasanova1994
Хората бащи стават на 13 ,вие за сексуален живот питате ...............
На колко ли години трябва да стане човек, за да разбере, че в такива форуми се ползва търсачката ?!?
Извинявай, знам че заради такива като моите отговори стават свинщини, ама помислете малко.
A.D.I.D.A.S.
Tърсих и никаде не намерих същата тема ! И ако си забелязал сам написал ИЗЧЕРПАТЕЛНОПървоначално написано от sadsad
е нали имаше такава тема според мен след 16 е горе долу нормална възраст за секс
ами да ти кажа честно не се обиждаии но яз бях пуснала същата тема![]()
![]()
БлЯя..БлЯ...
25
Има мн такива теми,но все пак ще се обосновя.Въпроса ти изобщо не е зададен правилно.
''На колко години трябва...''
^това звучи ,като задължение,сякаш непременно и незабавно трябва да се случи.Виж сега.Решението кога да започнеш да водиш сексуален живот си е изцяло твое.Най-добре ще е обаче да го направиш,когато имаш сериозна връзка с даден човек и се чувсвтваш сигурeн в него,когато се обичате истински и естествено сте на по-зряла и отговорна възраст,тогава когато си готов и имаш желание .
Руса кукличка
Недосмислено е да кажеш когато поиска, шото и на 13 годишните им се иска, а после реват като забременеят или се раболеят от някоя болест...
Според мен когато е достатъчно зрял и сериозно-мислещ е добре да се започне половия живот. Да кажем 16-17 години, аз лично бях (и все още съм) на 15, водя полов живот и съм доста отговорен, затова за всеки си е индивидуално, но според мен 15 години е минимума.
Когато се почустваш готов и имаш чуство за отговорност.
+1Първоначално написано от Fortuna
Аз съм на 16 и го правих на 15 и повече от половината близо 16 години
Аз започнах на 14 и аз мисля че съм доста отговорен , а и мисля че не само ти трябва да си готов а трябва човека с който си да даде всичко от себе си да направи 1вия път колкото се може по-добър
50....
Голяма деградация ...
"Alienis delectari malis - voluptas inhumana" ...
Да си достатъчно зрял, да можеш да поемеш рисковете и съответно последствията ..
За мен възрастта е около 16-17
Работя с такива като вас: на 15-16-17-18 години. Е, първите (на 15 и 16) са си направо деца. Детски вълнения, детски мисли, детско светоусещане. Да, правят секс, но са си чисто и просто ДЕЦА. Знам, че за вас възрастта, която ще кажа е висока: минимум 17, а най-добре пълнолетен, за да си носиш ТИ последствията от действията. Психиката на 15 и на 17 е коренно различна. да не говорим в по-висока възраст.
Иначе високата сексуална култура и стабилният партньор трябва да са налице.
Не при всички е така. Примерно има хора който от нашия клас който се едно са останали в 5-ти но има и момчета който са супер много отговорни и сериозниПървоначално написано от krem4et0
Работя с доста деца от различни социални групи, от градове и села...Сериозните от тях не са правили още секс. Сериозните са го направили след 16. Другите ми се оплакват, че гаджето ги е зарязало и ще се самоубиват, че не иска да говори вече с тях, ч харесват едно момче, ама не знаят как да му кажат...Момчетата пък на 15-16 се смеят при казването на думи като секс, полов акт, СПИН.
Ще пиша после, че отивам сега на работа.
Когато човек е достатъчно голям и спре да задава малоумни въпроси от рода:
Бременна ли е ако и свърша в устата?
Бременна ли съм щом ми го е вкарал без кондом!
Помощщщщ бременна съм.....
Има и редица други,ама няма да ми стигне мястото да ги изброявам.
az sledvam huq sitoi mi kazva kvo da pra
![]()
ei taka s valcheben glas mi vika : kasanova.... ebe mi se....
ili kasanova .... pikai mi se .... ili kasanova.... NE ME PAHAI TAM!![]()
Aми една моя съученичка,която e на 14 (също съм на 14,но скоро ще навърша 15![]()
![]()
)та тя вече води полов живот (гаджето и е на 19) и даже един път тя се притисняваще дали е бременна щото го правили без кондом и и закъснявал цикъла!За щастие не е бременна
! Та да кажа аз все още не съм правила секс и все още се сдържам!
![]()
![]()
![]()