.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Цитирай Първоначално написано от traka
    Сексита пак в размера на устата е въпроса... :P
    аре бе...верно ли някой лапа топките...целите
    Аз мога само с езиче да ги таковам

hottie
    Guest
    Аз ама една по една е кво, не са големи !

Цитирай Първоначално написано от hottie
    Аз ама една по една е кво, не са големи !
    Убихте ме! Аз що не го знам тоя номер

hottie
    Guest
    това е една от най-хубавите части на оралната любов

абе то и на мен устата ми е малка, ма както Хоти каза "не са чак толкова големи"

Ебати изостаналата съм

hottie
    Guest
    ама нежно без зъби много чувствителна част !!

Е ясно е...ама...
    Абе вие нещо да не се бъзикате с мене да се изложа и да ме изхвърли от леглото шокиран какво му правя

Прегледай малко образователни филмчета и ще разбереш, че от леглото няма да те изхвърлят, ма че ще повториш е много вероятно

hottie
    Guest
    Не бе честно. Факт, е че не всяка срещната го практикува, защото е наистина деликатно и не много разпространено, но мъжете по принцип наистина си падат по това. Сега дали той ще се учуди не знам ако не го е чувал може и да се учуди. не го пробвай при първи път определено, трябва си изградено доверие все пак.

^ много съм съгласна

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    opredeleno nqma da te izgoni...po-skoro nqma da te ostavi da si trugne6!Rezultata naistina e....hmm!

Абе ясно ми е...е да...
    Аз бих го приложила на Анастасиос...с него се чувствах свободна за всичко...и щеше да е лесно.
    За напред не знам как ще е бъдещият ми партньор...с времето ще се научим на това какво искаме и как го искаме.
    Ако нещата тръгнат "надолу"-ще го пробвам.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ako go probva6 predi da trugnat "nadolu" moje i da ne trugnat
    P.S.-4akai,az pak sum izpusnala seriala.Vie s Anastasios nali se subrahte pak,sega pak li ste razdeleni?

Да...вече окончателно се разделихме и съм сигурна в избора си.
    Срещнах друг...сложни бяха нещата,защото имаше чувства...а Тасос беше в Гърция.
    Станах много раздвоена,защото това което намерих е нещо,което не се среща често и беше добре за мен да бъда с него.
    2 седмици го мислех как да стане работата,с кой да остана...всъщност,с другото момче не се докосвахме,така се пазехме един от друг.
    Но много исках да съм с него и мислите ми свързани с него,станаха повече от тези свързани с Тасос.
    Така един ден просто не се сдържах и така стана,че се целунахме...и не се спряхме.
    Вече знаех кого исках и кофти,некофти...трябваше да оставя Анастасиос. За мое добро! Имахме чувства,но не и бъдеще.
    Една вечер му звъннах по телефона...знаех,че ще е изключен,но просто нещо ме накара да набера номерът му...и даде заето.Което значеще, че е тук в България и не се е обадил.
    Не звъннах втори път...оставих нещата така и всеки ден се моля да не звънне.Може би е заради скандалите предния път,може да е заради друга...не знам,не го и мисля.
    Сега вече съм с другото момче и го позабравям.
    И така...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    lele,sexita,radvam ti se mnogo na emociite i prejivqvaniqta,az bqh su6tata.Vqrna e prikazkata,4e jenata/momi4eto,za da zareje edin ZADULJITELNo po nqkakuv na4in vnimanieto i e bilo privle4eno ot drug...ama,molq ti se,ako sled dni ili sedmici pusne6 tema,v koqto se kulne6 i tozi kolko mnogo obi4a6...li4no 6te doida i 6te te grumna!Obe6tavam! Dano si naqsno,4e lubov nqma da e taka kakto ska4a6 ot cvqt na cvqt

ааа...аз не съм казала че обичам Анастасиос...Само че съм влюбена в него
    И да...в новия съм вслюбена повече и от Анастасиос

мале мале.... Не ща да знам и колко мразиш, щом толко лесно се влюбваш

Без шега... Внимавай с тия чувства, че ше земеш в бързината да отбичиш точния, от толкова лесни влюбвания.

Не е толкова лесно...просто така се получи...
    Аз се влюбвам бързо,ако намеря подходящ,но да се отпусна и да обичам е голяма мъка,ако той не е СуперМен

hottie
    Guest
    аз не се притеснявам за сексите, знам че като срещне голяма любов ще го осъзнае както стана при мен даже ми е някакво весело защото ме кара да се връщам към моето минало което е същото

Град
    Инкогнито
    аз не се притеснявам за сексите, знам че като срещне голяма любов ще го осъзнае както стана при мен даже ми е някакво весело защото ме кара да се връщам към моето минало което е същото
    Гомял пример давате на младото поколение.

А към църквата ли да ги пратим или към манастира?! Кое предлагаш?

Благодаря ти,че ме разбираш

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Моят приятел не обича

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си