Първоначално написано от
Darkkiss

Първоначално написано от
ANTIHUMAN

Първоначално написано от
Darkkiss

Първоначално написано от
ANTIHUMAN

Първоначално написано от
Darkkiss

Първоначално написано от
ANTIHUMAN

Първоначално написано от
Darkkiss
не мога да разбера защо за идиоти сте...
как може да сте такива идиоти бе ????
вие сте единствените на земята които псуват столицата си!!!
ЕДИНСТВЕНИТЕ!!!
няма друг такъв народ, не зависимо колко беден, тъп и какво ли още не....
вие не разбирате ли че София ВИ ПРЕДСТАВЛЯВА ПРЕД СВЕТА!?!?!?
ВИЕ СТЕ ИДИОТИ БЕ !!!
Никъде в поста си не съм те псувал или осквернявал достойнството ти, както на теб, така и на другите софиянци, а предентирате, че ние сме селяните.
Да знаем, че София ни представлява пред Света! Затова Света ни знае като държава от Третия Свят, но да бъдем благодарни поне затова на София, че поне знаят, че има такова нещо като България!

само не разбрах къде трябваше да се смея...
Никъде. Просто изразих мнение.

Благодаря ти за некомпетентното ти мнение

За теб може да е, но за другите не!

човека който не е излизал от България и дори Български не говори, камоли др език ми обеснява как хората по света приемат България
лелей ма само не разбрах от къде го знаеш

Не съм излизал от България, но знам как е защото имам много познати които са ходили из Европа и Света.
Точно училището ми има няколко Европейски проекта и преди година като ходиха в Швеция една австрийка беше питала един мои съученик: ,,Какво е България?'' той отговорил, че е държава и се намира в Европа, а тя остана ,,

'' Като моите съученици си извадили телефоните всички ги питали учудени: ,,Вие телефони ли имате там?'' така, че не ми говори. Мога да ти давам много примери! Говоря български, българин съм и не обиждай на етническа основа защото няма кого да засегнеш, най-малко мен!