- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тройка
Благодаря отново на всички![]()
То и аналния секс не е кой знае какво, но забранения плод е най-сладъкПървоначално написано от dimitar_ak
teen in bg =![]()
![]()
![]()
teen in teenproblem =![]()
![]()
Така е да съгласна съмПървоначално написано от soregashi
![]()
ами като цяло идеята е нормална- винаги на човек може да му е интересно или просто това е една от фантазиите му. Според мен не звучи зле. Обаче това, че иска да е с твоя приятелка не е хубаво- може да има нещо към нея-някакво привличане. Щом не казва да си вземете момиче, а иска конкретен човек внимавай.
правете![]()
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
Първоначално написано от Minerva
TОЙ НЕ я е виждал ! Не знае за кого става въпрос !
ми хубаво. Ти си го познаваш най-добре.
Ако си убедена,че го искаш и ти пробвайте, но си помисли добре преди това как ще се почувстваш като го видиш пред теб да чука друга и да се кефиНяма да ти стане много приятно. За това добре си помисли. Ако го правиш само за да му угодиш, има голям шанс след това отношенята ви да се развалят.Трябва да му имаш голямо доверие.
И все пак аз съм ЗА експериментите, за това пробвай- какво толкова в крайна сметка![]()
Щом гаджето иска тройка,явно си му доскучала и иска да разнообрази секса,не е никакъв символ на лщбов,ти защо не му вкараш оферта за тройка ,ама само,че със още едно момче,за да му докажеш колко много го обичаш?!