Цитирай Първоначално написано от x3eme
Цитирай Първоначално написано от ubuntu
Цитирай Първоначално написано от Adwokat
Цитирай Първоначално написано от x3eme
секса е предназначен за двама души
Дали
...защо е нужно да се ограничаваме .... колкото повече толкова повече ...
въпрос на принципи и предпочитания
Както е казал Уди Алън - "Когато в леглото са двама - това е прекрасно! Но когато се съберат петима - тогава става наистина невероятно!" ( не гарантирам за 100% точност на цитата ) Но по въпроса на момичета - ами според мен няма защо да се притесняваш за любовта - жените разбирате погрешно желанието ни за тройка. То изобщо няма нищо общо с това, че сме загубили чувствата си - даже напротив. Ако не те обича вече просто ще си намери друга и няма да се занимава да те увещава да правите тройки и каквито и да е други работи. Даже си мисля, че те има за толкова близка, че може да ти предложи това нещо. Аз поне така мисля. Аз ако направя такова нещо с приятелката ми не мисля, че ще ми повлияе зле - дори напротив - мисля, че ще почна да я обичам още повече. Но това си е само моето мнение. Винаги може да се окаже, че просто те използва, за да си прави кефа, но затова имаш глава на раменете, за да прецениш такава ли е ситуацията или не.
Пък и в крайна сметка какво ти пука толкова. Направи го - сега му е времето да се експериментира. Няма да правиш тия работи като станеш стара баба