.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Mай по добре си хвани некоя по- големичка. Бях се обвързал с една по малка от мен с 4 години но нищо не излезе, но още си я харесвам. По добре си хвани някоя на твоите години
    GT

Еми... Гадна работа.Но и аз съм попадала преди години в тая ситуация и най-голямата грешка ще е ако идеш при нея и й кажеш "Да или Не ?" или нещо от тоя сорт.Така направи едно момче с мене и ме хвана супер неподготвена и аз казах "Да"... Но понеже бях още с детски акъл (на 11 бях) и като рабраха наще и там др такива странични простотии и взех, че го зарязах.Туй е то... деца! Така че... по-леко с нея.Харесва те 100%, просто много се срамува, разбери я.Всичко ще се нареди.

Успех да е по-скоро!
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Хах.. ми като е на 11 нормално да я е срам, но ти и кажи ' или си с мен или не '. Какво само ще те разиграва.И нищо няма да и стане сестра и като я види с момче.
    Stay up all night with the stars *

Има много странни родители и семейства... Така че, не винаги е толкова безобидно.Познавам такива.
    . . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .

Супер фен Аватара на GreenFairy
    Град
    В сърцето на слънцето

На 11 години тя още не знае как да си връзва обувките бе, за любов ше ти мисли...
    Пък и за нея сигурно 3 години разлика са ужасно много.

Град
    некъде из Сливница...
    олелее децаа къде отивате бе,"аз я ОБИЧАМ,те ме ОБИЧА,ВЛЮБЕНИ сме". Не че нещо...ама въобще знаеш ли значението на тези думи???
    Тя е на 11 и те обича,та тя още с кукли си играе,айде ти си на 14,малко от малко по си в час,обаче на нея едва ли и е до гаджета на тая възраст.Остави я да си изживее детството както казаха,не искам да те плаша ама нищо няма да се получи и това е истината.По-добре си намери някоя на твойте годинки и не се занимавай с ДЕЦА!!! (не че на 14 не сте деца де ама пак )

хАХАХАХАХ я и тегли п*ткат майна на тая и не се занимавай повече с нея ! Вреди на здравето

BULGARIAN ---- ANIMALS

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Оф, ае стига сте се подигравали ве! Вие не сте ли имали детска любов?

Пич, кажи й: "Искаш ли да сме заедно или НЕ" - без овъртания, без срам, несрам, нека избере кое е по-важно за нея. Предполагам ще видиш че тя няма да може да избере от което следва че е малка още за връзки и за любов, следователно - нищо не губиш
    И пак си единствената,която казва истината.Страшна си,мацка.

Цитирай Първоначално написано от jghgh
    Оф, ае стига сте се подигравали ве! Вие не сте ли имали детска любов?

Пич, кажи й: "Искаш ли да сме заедно или НЕ" - без овъртания, без срам, несрам, нека избере кое е по-важно за нея. Предполагам ще видиш че тя няма да може да избере от което следва че е малка още за връзки и за любов, следователно - нищо не губиш

Пак хубуу че има и някой свесни хора като теб Ще го направя , но може и да може да избере Все пак не всички 11 годишни са както повечето тук си ги представят

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си