Здравейте! Доста съм тъжен на последък , сега ще ви споделя защо.Няколко дни след като започнахме училище , едно момиче се влюби в мен.Искаше ми скайп т.н целувки това онова казваше ми че ме харесва ... поисках и няколко снимки по това време , взех че и аз се влюбих в нея.Когато вече се разбрахме че се обичаме , като и предложих да ходим тя ми каза че я било срам кака и да я види , родителите да я разберат абеееееее ;( лоша работа.От тогава не съм спрял да я обичам безумно.През това време ту се правеше че ме харесва ту обратното блокваше ме в скайпа само че пак ми се правеше после ... Когато преди около 2 седмици аз я блокнах тя си направи 2 нови скайпа и на тях си пишеше че пак ме обичала ... Какво да правя вече не знам ... толкова я обичам ;( Защо щом ме обича не иска да ми каже !? Вярно е че е малко срамежлива ама ... Нали все някога трябва да ми каже ... Друга новина е че уж е мераклийка утре да излезем (ще има още едно момче с нас ама той и е там добър приятел комшия няма да ми пречи за любовта).Моля ви , помогнете ми ... не знам какво да правя пробвал съм какви ли не начини .. ;( БЛАГОДАРЯ ВИ !