- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Странно момиче .... какво да правя :(
Mай по добре си хвани некоя по- големичка. Бях се обвързал с една по малка от мен с 4 години но нищо не излезе, но още си я харесвам. По добре си хвани някоя на твоите години![]()
GT
Еми... Гадна работа.Но и аз съм попадала преди години в тая ситуация и най-голямата грешка ще е ако идеш при нея и й кажеш "Да или Не ?" или нещо от тоя сорт.Така направи едно момче с мене и ме хвана супер неподготвена и аз казах "Да"... Но понеже бях още с детски акъл (на 11 бях) и като рабраха наще и там др такива странични простотии и взех, че го зарязах.Туй е то... деца! Така че... по-леко с нея.Харесва те 100%, просто много се срамува, разбери я.Всичко ще се нареди.
Успех да е по-скоро!![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
Хах.. ми като е на 11 нормално да я е срам, но ти и кажи ' или си с мен или не '. Какво само ще те разиграва.И нищо няма да и стане сестра и като я види с момче.
Stay up all night with the stars *
Има много странни родители и семейства... Така че, не винаги е толкова безобидно.Познавам такива.![]()
. . . supercalafragalisticexpiellidosous ♥ . .
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
На 11 години тя още не знае как да си връзва обувките бе, за любов ше ти мисли...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Пък и за нея сигурно 3 години разлика са ужасно много.
олелее децаа къде отивате бе,"аз я ОБИЧАМ,те ме ОБИЧА,ВЛЮБЕНИ сме". Не че нещо...ама въобще знаеш ли значението на тези думи???
Тя е на 11 и те обича,та тя още с кукли си играе,айде ти си на 14,малко от малко по си в час,обаче на нея едва ли и е до гаджета на тая възраст.Остави я да си изживее детството както казаха,не искам да те плаша ама нищо няма да се получи и това е истината.По-добре си намери някоя на твойте годинки и не се занимавай с ДЕЦА!!! (не че на 14 не сте деца де ама пак)
хАХАХАХАХ я и тегли п*ткат майна на тая и не се занимавай повече с нея ! Вреди на здравето
BULGARIAN ---- ANIMALS
И пак си единствената,която казва истината.Страшна си,мацка.Първоначално написано от jghgh
![]()
Първоначално написано от jghgh
Пак хубуу че има и някой свесни хора като тебЩе го направя , но може и да може да избере
Все пак не всички 11 годишни са както повечето тук си ги представят
![]()