.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Ами те са мн.. като малък избягах от детската градина с една приятелка и се прибрах в нас беше 1994 бях на 6
    След години с същата приятелка наводнихме училището в коетто отидохме никога не са ни пускали да седим задно на чин ама пак праим бели и до днес като деца оставаме

haha mn gotina tema
    Is everybody going crazy?!?

Това беше в старото ми даскало в Москва. Със съучениците ми решихме да се изгаврим със пушкин и на статуята му му сложихме там дето трябва да се пада кура му една краставица с презерватив, а отдолу надпис "Путин я люблю тебя"

Град
    Germaniq
    Аз съм природно бедствие от по рождение!
    На 5 в детската градина запалих полата на госпожата с кибрит, който бях измъкнала от чантата на майка ми!

На 7 се правих на маймуна, качих се на върха на едно дърво и се хвърлих с вика: Аз мога да летяаааа! Отървах се само с една счупена ръка!

На 9 бях в болница, заради Апандисит и ми беше любопитно какво ще стане , ако сложа 2 кила сол в манджата на болницата! Познайте: всички плюеха по земята!

С една моя фр набрахме рози и поцнахме да ги раздаваме на случайни хора като пеехме с цяло гърло "Българска роза"!

Оххх има още много ма не ми се пише!
    <<Love is in the air>>
    Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си