Оо .. ееми .. излизала съм от прозореца на даскало /2рия етаж/ .. и се качих върху детската градина долу и по оградите .. и тва в час госпожата щеше да припадне

На Кайлъка горе на скалите решихме да слизаме ама без да се връщаме назад демек не да си минеме по пътечките като бели хора ми напрао по скалите и накрая слязохме долу малко зад зоопарка да не споменавам, че щях да падна в клетката на орангутана

Като бях по-малка на балкана, на една река, като ми падна мечето и аз "мечооо ще те спасяяя" и се люснах и аз в реката тва на не повече от 6 години, че дали и толкова съм имала

На село се придвижвахме по покривите на къщите те са некви близко една до друга и ние си скачаме от покрив на покрив в краен случай по някое дърво ..

Или пък .. имаше един дебел гаден чичко в съседния блок и той на 3-4ти етаж .. и ние като решихмее .. набрахме си джанки, извадихме прашките и бой по прозореца .. после ни гони полиция И спира патрулката до нас и като вика "Момичета да познавате тука от квартала едни Инна и Лъчезара ?/ние бяхме Инна и Лъчезара/" и ние "Нее .. Аз съм Валентина, а това е приятелката ми Мирела .. Инна и Лъчезара не познаваме " .. глупава работа

Или пък когато организирахме покушение срещу класната /1ви клас/ взехме кой каквото има - химикалки, линий, моливи .. квот се сетиш и отиваме при госпожата некви като индианско племе дето иска да я изяде Госпожата се напика от смях

Номерата с пърдящите възглавнички на стола на госпожата ..

Или пък с едни пиратки .. леле става ебаси шоуто .. ние сме в час поо .. непомня както и да е и госпожата пише на дъската и ние палнахме една пиратка ама тя няква .. безобидна смисал от тея малките и госпожата ако знаете как подскочи после щяха да ни гонят половината клас

Ох много са аз съм си простак ии .. имам доста просташки изцепки