- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е най-лудото нещо, което сте правели някога?
Оо .. ееми .. излизала съм от прозореца на даскало /2рия етаж/ ..и се качих върху детската градина долу и по оградите .. и тва в час
госпожата щеше да припадне
![]()
На Кайлъка горе на скалите решихме да слизаме ама без да се връщаме назаддемек не да си минеме по пътечките като бели хора ми напрао по скалите
и накрая слязохме долу малко зад зоопарка
да не споменавам, че щях да падна в клетката на орангутана
![]()
Като бях по-малка на балкана, на една река, като ми падна мечето и аз "мечооо ще те спасяяя" и се люснах и аз в рекататва на не повече от 6 години, че дали и толкова съм имала
![]()
На село се придвижвахме по покривите на къщитете са некви близко една до друга и ние си скачаме от покрив на покрив в краен случай по някое дърво ..
![]()
Или пък .. имаше един дебел гаден чичко в съседния блок и той на 3-4ти етаж .. и ние като решихмее .. набрахме си джанки, извадихме прашките и бой по прозореца .. после ни гони полицияИ спира патрулката до нас и като вика "Момичета да познавате тука от квартала едни Инна и Лъчезара ?/ние бяхме Инна и Лъчезара/" и ние "Нее .. Аз съм Валентина, а това е приятелката ми Мирела .. Инна и Лъчезара не познаваме
" .. глупава работа
![]()
Или пък когато организирахме покушение срещу класната /1ви клас/взехме кой каквото има - химикалки, линий, моливи .. квот се сетиш и отиваме при госпожата некви като индианско племе дето иска да я изяде
![]()
Госпожата се напика от смях
![]()
Номерата с пърдящите възглавнички на стола на госпожата ..![]()
Или пък с едни пиратки .. леле става ебаси шоуто .. ние сме в час поо .. непомнякакто и да е
и госпожата пише на дъската и ние палнахме една пиратка ама тя няква .. безобидна смисал от тея малките
и госпожата ако знаете как подскочи
![]()
после щяха да ни гонят половината клас
![]()
Ох много сааз съм си простак ии .. имам доста просташки изцепки
![]()