- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Кое е най-лудото нещо, което сте правели някога?
ами то не е едно..и не мога да ги подредя по значение..ама тея за които се сещам са :
1. Бяхме на РД в ресторант, преди тва с една приятелка купихме 2 пакетчета "Дуфалак" (разхлабителна течност) и накрахме останалите да излезнем да се снимаме навън, през тва време аз се върнах да си взема моето апаратче и ппрез тва време сипах едното в сока на едното момиче, а другото пакетче го намазах на пицата итя се усети и не я дояде щото дуфалака има сладникав вкус...
![]()
2. Като по-малка, когато се събирахме децата в квартала обръщахме колите..е само трабанчетата..те са най-лесни хората вече им писна та взеха да ни следят от терасите си да видят кои сме и се обадиха на полицията..след което ни хванаха само няколко..другите се спасиха..само актове ни писаха де
![]()
3. Имахме рисуване в училище...и понеже седя до прозореца реших да си лисна водата от боичките през прозореца..и така и направих ама през тва време минаваше госпожата по история..и пляяс върху ризата и![]()
4. Миналата година имахме контролно по Физика, но никои нищо не разбираше и айде измислихме да направим нещо, което да псаси целия клас..та така се направих, че припадам в същия момент господина влиза сички в няква еуфория..момичетата крещят, господина веднага се затича към лекаря..през тва време аз станах и седнах на един стол няква умърлушена сички покрай мене ме успокояват..и ето го идва господина с лекаря, и там той ме заведе на долния етаж в кабинета му да ми измери кръвното и господина вика спокойно иди да ти даде хапче нещо..ние с класа ше си работим по контролното ти после сама ше го правиш...малко ме беше яд..щото им отнех 10 минути от часа..вместо да са работили ама..кой да знае, че така ше стане
?
5. Една Коледа бяхме на село..и там понеже имаме камина..и тя гореше..аз окрасявах прозорците със спрей от тия със изкуствения сняг дето са..и той нали свърши ама в него знаете, че има топче дето да се разрежда и аз исках топчето да го извадя и реших да сложа бутилката в камината в/у един въглен та да се пробие и аз после да взема топчето..леле сле по-малко от минута само се чу едно гърмене по-силно и от пиратка аз в същиямомент се обръщам към камина..и гледам как изхвърча флакона на шишенцето.. и се удари в стената направо направи дупка в стената..така яко се уплаших..че не е истина..![]()
..сещам се за още ама ми омръзна да пиша![]()
Когато искам нещо няма сила,която да ме спре,а ако нещо ме спре,то значи или е невъзможно за постигане или не съм го искала достатъчно..:Pp~ [!]