.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 63 от общо 63
    И аз за това писах тема.Отишли смешко и келешко на детска дискотека и се сбили.И после майка му го чакала отвънка да го прибере щтот 11 часа е късничко

Аз имам две гледни точки:
    Първо- няма нормални детски дискотеки, където, на тези които ходят да им е хубаво. Макар, че май те са си го направили така.
    Второ-който не иска да го бият да не ходи там (макар че на 16 не знам къде може другаде да се отиде да си слуша чалгарията и да се е напил като свиня без никой да му каже нищо).
    А по случая момчето може да си приказва, че другите са виновни, но едва ли някой знае какво точно е станало, а тези които са го пребили няма да се изкажат по въпроса.

Та за пореден път се доказва колко пропаднали са двете прословути дискотеки в подлеза.

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Според мен изобщо не трябва да има детски дискотеки.
    И сега тези, които нямат 18 ще кажат "Да ама преди и ти си ходела там" - да така е, ходех. Преди също имаше такива селски изпълнения, но чак такава анархия не си спомням да е било... А пък и ние тогава не бяхме толкова озлобени един към друг, агресия винаги си е имало, но чак в такива количества нямаше... Така че за мен, след като стана толкова сериозно положението с побоищата, детски дискотеки не трябва да има. Трябва да се сложи стабилен вечерен час, да се правят стабилни проверки и да има стабилни глоби за нарушителите... Истина е, че общо взето всичко идва от домашното възпитание, но поне по някакъв начин да се опита да се намали тази анархия... Защото както е почнало със зачестяването на побоищата и смъртните случаи ако не се предприемат някакви по-сериозни мерки нещата изобщо няма да свършат добре... И лошото е, че понякога заради простотията и стремежа към гъзарство на някои си го отнасят невинни... В случая сигурно и пребитото момче има някаква вина, но едва ли боят и агресията са решение на проблема...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    София
    ^Много си права, но това всичко е в сферата на пожеланията. Ако си изгледала видеото от първия пост(който май е твой), ще видиш, че всичко се знае- полицаите гледат, магазините знаят кога ще им се прави проверка...

Цитирай Първоначално написано от HeartOfRaven
    Аз имам две гледни точки:
    Първо- няма нормални детски дискотеки, където, на тези които ходят да им е хубаво. Макар, че май те са си го направили така.
    Второ-който не иска да го бият да не ходи там (макар че на 16 не знам къде може другаде да се отиде да си слуша чалгарията и да се е напил като свиня без никой да му каже нищо).
    А по случая момчето може да си приказва, че другите са виновни, но едва ли някой знае какво точно е станало, а тези които са го пребили няма да се изкажат по въпроса.

Та за пореден път се доказва колко пропаднали са двете прословути дискотеки в подлеза.
    Абсолютно си прав. Но все пак е вярно и това, че такива работи в съответните мероприятия в по-добре развитите Европейски страни просто не се случват. Тоест ако идеш на детска дискотека там няма да бъде допуснато сбиване и напиване. Просто това тук не е детска дискотека, а най-обикновена дискотека. В нея се пие, пуши, децата се дрогират и тва е. Само едно нещо- made in BG ей тва е.

Скайп - dark_elf2

ni6to novo
    Научих се да забравям незабравими неща!
    Мога да кажа НЕ, когато искам да изкрещя ДА!
    И най-ценното, което научих е,
    че в живота ми единствената грешка беше ти!
    Сега, когато знам това
    и да лазиш в краката ми
    не мисли, че ще те съжаля!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от Loshotia
    ^Много си права, но това всичко е в сферата на пожеланията. Ако си изгледала видеото от първия пост(който май е твой), ще видиш, че всичко се знае- полицаите гледат, магазините знаят кога ще им се прави проверка...
    Точно това е най-жалкото от всичко...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Абе какви деца абсолутно всеки редовен посетител на "Амор" и "дабъл вижън" задължително е кръгъл идиот и като се натряскат окрепват приятелството си с един селско бой тва не са хора тва са животни тррябва да им се жигоса собственика на гъза и да ги водят с халка за носа.
    Йога и мъдрост

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    На охраната не им пука, те са просто хора, които работят там и биха се намесили само ако има проблем в самата дискотека
    Така е.
    Всъщност на тях въобще не им влиза в работата да пазят разни пубери,решени да се бият.На тях им е писнало да ги гледат тея глупости. Тяхната работа е да не допускат бой в дискотеката,на тях не им плащат за да пазят всеки минал през подлеза.Защото ще стане нещо,охраната ще плесне на някой един шамар извън дискотеката и после родителите ще се възмущават,недай си боже охраната да направи на някой нещо-него ще го съдят после!

Вече при полицаите е друго нещо.Те че не си изпълняват задълженията-така е.И за тва примерите не са малко.

А разликата м/у полицай и охрана на някоя такава дискотека е,че полицаят ако се наложи има право да те поступа малко,а охраната,особено ако е извън дискотеката,няма.В такъв случай как някой може да разтърве 20 "побойника" без да може да използва никаква сила.

И не си мислете,че ако затворят детските дискотеки побойте ще спрат

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Боят е станал ПРЕД Амор. В този случай онзи от клипа си е виновен, понеже си е местил гагата дето не му е работа.

Супер фен Аватара на b0Nb0n
    ae stiga ve basi nekav go nabili 6 stranici pisanici tyka na edin mu napraiha 10 sm dupka v 4erepa izpo4upiha cqloto zavedenie s glavata mu i ne sa oplakva toq ve4e koi znae kvo stanalo seki den stava tva i pred magazina i pred deckata gradina boli ma kura
    If you can hear me, I need help I'm caught and
    I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
    This fucked off hand that G. delt lazarus help
    Me cause he's hazardous to T's health.
    I'm a psycho baby
    It's about to drive me crazy

Цитирай Първоначално написано от SofiaRegularCunt
    Цитирай Първоначално написано от b0Nb0n
    ae stiga ve basi nekav go nabili 6 stranici pisanici tyka na edin mu napraiha 10 sm dupka v 4erepa izpo4upiha cqloto zavedenie s glavata mu i ne sa oplakva toq ve4e koi znae kvo stanalo seki den stava tva i pred magazina i pred deckata gradina boli ma "мъжкия полов орган"
    най-точното мнение дотука.
    +1233545643645

Цитирай Първоначално написано от neocide
    дискотека АМОР некви гейове се сбили заради туба гланц, ооо, апокалипсис

вадете кърпичките... фрапантно... ужасно...

лив флауър, не спря и ти с тая демокрация.. ква алтернатива имаш?
    Защо под "Амор" разбираш сбирщина мЙеки ФйЕшъни?
    Много си ми странен неккъв..
    пссст..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си