.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Супер фен Аватара на Luscious_Heart

Все ми мрънкаа..

Баща ми напоследък много ме изнервя... Аз имам доста запазени пари, събирани от години. От време на време, като всяко нормално момиче, се "почерпвам" с някоя друга дреха или аксесоар. Днес си взех нов колан, а баща ми пак взе, че ми замрънка колко било глупаво това, че били мошеници и т.н. Направо ми скапа настроението. А аз не съм глупава, че да се хвърля на първия боклук - напротив, лично той ме е инструктирал как да разпознавам истинската кожа и еко-кожата, как да оглеждам шевовете на дрехи и т.н. Пък и не съм с широки пръсти - обичам да пестя, няма да позволя да издухам дългосъбираните пари само по дрешляци. Знам, че всичко това ми го казва за мое добро, ала имам чувството, че не ме познава и не знае, че и сама мога да се грижа за себе си! Майка ми, например, не ми мрънка за дрехите (нали и тя е жена), а приятелките ми нямат такива проблеми с бащите си... :/ Какво да правя?

Говори с него и ако се налага го питай преди да си купиш нещо
    П.П. Темата не е за този раздел

не се притеснявай и моя е такъв . Но поне за дрехи ня ми мрънка (той не вижда кога си ги купуваме с мама ). Но виж преди всяка покупка, колкото и минимална да бъде, той се чуди по половин час - предствяш ли си какво е 15 минути да се чуди коя тоалетна хартия да вземе (тогава откачих в магазина) или кой от двата хляба...Просто не му обръщай внимание, пък той да си бърбори там и това е. Стигнах до извода, че просто неможем да ги променим (бащити). Винаги ще ни мислят за малките си момиченца. Примерно моя често ми казва "ма преди ........"
    Примири се

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    off,da ti imam problema.Kakvo kato ne udobrqva kakvo si si kupila?Parite sa tvoi,ima6 sobstven vkus,+ tova si mlada i sega ti e vremeto da si ugajda6.Kakvo tolkova se e slu4ilo,ne razbiram!4e 4ak i tema da puska6!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    И моят е такъв. Но от доста отдавна спрях да му обръщам внимание. Даже като си купя нова дреха изобщо не му я показвам.

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Твоя баща ми напомня за майка ми (до някъде)
    Тя горката като ме види с нова дамска чанта и почва да вика,че си харча парите за глупости И все ме заплашва,че ако си купя още една ще изхвърли всички стари (а те са над 20 ако не и повече вече)
    Нооо винаги се измъквам с думите:"Майче,парите,с които съм си я купила може да сте ми ги дали вие,но вие сте ми ги дали като джобни,което ще рече,че мога да правя и да си купувам каквото си искам с тях " и така караницата свършва
    Между другото и утре ще ме очаква една такава "караница",защото ще си купувам една черна чантичка за 25 лв.

Оффф отплеснах се Мисълта ми беше,че трябва да обясниш на баща си,че тези пари са си твои (вярно,не си ги изкарала сама,но все пак това са ти били джобните и ти сама си решила да не ги харчиш,което е в правото ти) Обясни му,че е по-добре да си купуваш дрешки и аксесоари,с които да изглеждаш по-добре,отколкото да ги пропиляваш по кафенета,за разни списания и други подобни глупости
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Ама въобще да не ти пука!
    Кажи му,че парите са си твой и ще си правиш с тях каквото си искаш .

Иначе при мен майка е такава ... все не одобрява кво си копувам,защото или било много скъпо или материята не била както трябва и т.н.Ама аз съм и казала,че въобще не ми пука кво мисли щом на мен си ми харесва .
    Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Pff и моят е такъв. И даже ми вика...а ти от къде имаш пари като не си ми искала??? Пфф еми спестявам си.....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    не трябва да се впечатляваш толкова,по-добре се радвай на новата си придобивка те бащите много често не разбират колко е приятно да си купиш нещо

Град
    българия
    и моя е такъв не си единствена.два пъти съм излизала с него и мама да си купя някоя дреха и ако реша да мера трета блуза (примерно) той вече откача и почва да мрънка,че били еднакви,колко още ще мера,няма ли да си ходим ... и т.н. ако искам да ходя само се почва друга песен - "не искаш ли и моето мнение","познавам едни за едикво си... може да ви закарам"... и като идем пак се почва с мрънкане.и аз незнам какво да правя.говорихме и той вика "ми като познавам едикой си закво да не идем".......като му кажа че не искам да хода с него по магазините ми казва "е що да не дойда и аз?не съм ли ти приятен..." и от сорта.той рядко ходи по магазини да си копува нещо и затова мрънка на мен и мама че ходим по - често от него (и това и само когато ни трябва нещо).
    ужасно е!

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Абе не му обръщаш внимание и толкоз !

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Е моя не ми мрънка ама като си изкаже компетентното мнение и...
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Абе на вас по колко пари ви дават че спестявате?

оо,и моя ми мрънка,обаче на мен не ми прави впечатление някой път дори като съм си купила неяо просто не му го показвам

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ми явно по достатъчно ...

А иначе аз си взех чантата и майка отново започна със заплахите,че ще ми изхвърли старите
    Иначе тази седмица съм си спестила към 30 лв. и утре ще искам пари от нашите и отивам да си купя една страхотна туника за 36 лв. Само дано не последва някой коментар от типа "36 лв. за това нещо?!" или "Само си харчиш парите за глупости"
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Лелее хора да ви имам родителите
    Мойте направо са ЗЛАТНИИИИИИИИИИИИИИИ
    Баща ми само ме хвали насякъде .. а ДЕТЕТО има вкус ааа уу
    Майка ми .. заедно си харчим .. и дори нещо да не й хареса, то пак ми казва да си го взема.. именно защото на мен ми допада
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Цитирай Първоначално написано от Liar
    Ми дават ми... Различно, колкото аз поискам. Но пък харча малко обикновено. :P

xXxScreamxXx майка ми е като твоята. Поне тя де. Ходила съм с баща ми да гледам в някои магазини, бях си избрала един пуловер например, много е хубав, страхотен цвят, и той ми го взе и все ми го хвали. Харесва ми нещата, ама за цените и за това, че съм прекаляяявала, все гледа да се обади. Пък и той си купува маркови дрехи, ама някой кара ли му се! Ше опитам да говоря с него, мерси много за съветите на сички.

Бахти бащата той да не е на 50-60 години ? Или ти да си на 10-11 ? Тва е много тъпо, утре ще пораснеш и той ще ти се меси във всичко!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си