- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Страстен секс
Здравейте запознах се с една страхотна мацка в celuvka net и с нея правим редовен секс и се чудя дали може да ми лепне некоя болест въпреки презарватива .. иначе там в celuvka net няма още много хора и е забавно повето си пишем оделно и една година безплатно ВИП акаунт дават. Та така сега мисля да се пробвам и в играта им за 1000 лева ... и така но да се върнем на секса спорет мен е готино ма ме е шубе
повече от очевидно е, че правиш реклама на сайта, както и на огромната награда от 1000 лева, която предлагате xa;a;x
Първоначално написано от plmn
![]()
![]()
Така е .
Има си един раздел наречен "Кофата" - там можеш да си спамиш и рекламираш колкото и каквото си поискаш - тук не му е мястото![]()
![]()
![]()
За рекламите нз.Направих реклама и някой ме псуваха като за световно.Първоначално написано от sugarbaby_
ами напълно възможно е да ти лепне някоя болест..поговори с нея(освен ако не ти е неудобно но не смятам че има от какво след като не искаш болести) или си направете иследвания..
Мисля че когато има някаква болест има разни пъпчици ранички зачервявания..около вагината
тъпаци щом се отнася за реклами и в кофата не може
айййш мама ви
10 изтрити профила
http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!
Аре бе къде са модовете.
Пак се е заформила оргия.
и аз мисля ,като останалите...че рекламираш сайта![]()
и според мен задаваш леко тъп въпрос.Как ще ти лепне болест ,щом ползвате кондоми?Нали за това се ползват кондомите,за предпазване от бременност и венерически заболявания!
ако толкова се съмняваш,спри да го правиш с нея,а си намери сериозно момиче!
Руса кукличка