.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Страстен секс

Здравейте запознах се с една страхотна мацка в celuvka net и с нея правим редовен секс и се чудя дали може да ми лепне некоя болест въпреки презарватива .. иначе там в celuvka net няма още много хора и е забавно повето си пишем оделно и една година безплатно ВИП акаунт дават. Та така сега мисля да се пробвам и в играта им за 1000 лева ... и така но да се върнем на секса спорет мен е готино ма ме е шубе

повече от очевидно е, че правиш реклама на сайта, както и на огромната награда от 1000 лева, която предлагате xa;a;x

Цитирай Първоначално написано от plmn
    повече от очевидно е, че правиш реклама на сайта, както и на огромната награда от 1000 лева, която предлагате xa;a;x
    Така е .

Има си един раздел наречен "Кофата" - там можеш да си спамиш и рекламираш колкото и каквото си поискаш - тук не му е мястото

Цитирай Първоначално написано от sugarbaby_
    Така е .

Има си един раздел наречен "Кофата" - там можеш да си спамиш и рекламираш колкото и каквото си поискаш - тук не му е мястото
    За рекламите нз.Направих реклама и някой ме псуваха като за световно.

Град
    Момини Цици

+1
    заглавието,което си дал.. въобще не отговаря на тва дето си писал
    нз кво да да кажа...

Мега фен Аватара на Rofl4e
    ами напълно възможно е да ти лепне някоя болест.. поговори с нея(освен ако не ти е неудобно но не смятам че има от какво след като не искаш болести) или си направете иследвания..
    Мисля че когато има някаква болест има разни пъпчици ранички зачервявания.. около вагината

тъпаци щом се отнася за реклами и в кофата не може
    айййш мама ви
    10 изтрити профила
    http://www.teenproblem.net/f/profile...file&u=1011271 !!!

Аре бе къде са модовете.
    Пак се е заформила оргия.

Град
    Велико Търново
    и аз мисля ,като останалите...че рекламираш сайта
    и според мен задаваш леко тъп въпрос.Как ще ти лепне болест ,щом ползвате кондоми?Нали за това се ползват кондомите,за предпазване от бременност и венерически заболявания!
    ако толкова се съмняваш,спри да го правиш с нея,а си намери сериозно момиче!
    Руса кукличка

Аз мисля ,че тва е скрита реклама на нескафе!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си