.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    абе стига глупости харесвай тялото си такова, каквото е... не го подлагай на мъчения с помпи (омг), операции и каквото още са измислили за да се печелят пари ...
    колкото момчета харесват големи гърди, толкова са и тези, които харесват малки, не знаеш ли?
    по-добре си ги избии тея помпи от главата да не се повредиш нещо сериозно ...

Град
    Wonderland
    Според мен,когато човек не си харесва нещо и се комплексира,трябва да вземе мерки и да промени това нещо,живеем в модерно общество с напреднали технологии,медицина и надявам се мислене и може всичко да се подобри.Аз лично подкрепям всякакъв вид интервенция !

Цитирай Първоначално написано от SoFarSoG00d
    Според мен,когато човек не си харесва нещо и се комплексира,трябва да вземе мерки и да промени това нещо,живеем в модерно общество с напреднали технологии,медицина и надявам се мислене и може всичко да се подобри.Аз лично подкрепям всякакъв вид интервенция !
    ако имаш някакъв дефект, който с оперативна намеса може да бъде заличен да ... ама за едната разлика с общоналожената представа за идеалната жена си е откровено тъпо според мен ... защото да се родиш с такова тяло

е почти невъзможно... айде ся сички да си прайм всевъзможни опрации да пълним джобовете на оня къф беше д-р Сердев? че да бъдем сички полу-естествени, полу-..наблъскани със силикон и не знам кво още...
    авторката най-вероятно е слаба, затова и няма гърди колкото на някоя двойно колкото нея ...
    според мен природата си знае работата и тва е ...

Всичко вакуумно по секс магазините не действа.Докато е във вакуумния боркан изглежда всичко огромно ама като навлезе въздух си връща нормалните размери.Абе физика не сте ли учили?
    Йога и мъдрост

Голям фен Аватара на GerYy
    абе кво се занимавате с глупости..колкото-толкова!!!!

Град
    Wonderland
    Не е колкото толкова,а колкото искаш -толкова!Човек не трябва да разчита само на природни дадености.

тия комплекси с размера на гърдите са почти идентични към тези на мъжете за пениса... наистина не е от толкова голямо значение нали не са непотребни....
    п.п. пък и ВИНАГИ ноже още

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си