- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- някои чуваи ли е за..
абе стига глупости харесвай тялото си такова, каквото е... не го подлагай на мъчения с помпи (омг), операции и каквото още са измислили за да се печелят пари ...
колкото момчета харесват големи гърди, толкова са и тези, които харесват малки, не знаеш ли?![]()
по-добре си ги избии тея помпи от главата да не се повредиш нещо сериозно ...
Според мен,когато човек не си харесва нещо и се комплексира,трябва да вземе мерки и да промени това нещо,живеем в модерно общество с напреднали технологии,медицина и надявам се мислене и може всичко да се подобри.Аз лично подкрепям всякакъв вид интервенция !
ако имаш някакъв дефект, който с оперативна намеса може да бъде заличен да ... ама за едната разлика с общоналожената представа за идеалната жена си е откровено тъпо според мен ... защото да се родиш с такова тялоПървоначално написано от SoFarSoG00d
е почти невъзможно... айде ся сички да си прайм всевъзможни опрации да пълним джобовете на оня къф беше д-р Сердев? че да бъдем сички полу-естествени, полу-..наблъскани със силикон и не знам кво още...
авторката най-вероятно е слаба, затова и няма гърди колкото на някоя двойно колкото нея ...
според мен природата си знае работата и тва е ...
Всичко вакуумно по секс магазините не действа.Докато е във вакуумния боркан изглежда всичко огромно ама като навлезе въздух си връща нормалните размери.Абе физика не сте ли учили?
Йога и мъдрост
Не е колкото толкова,а колкото искаш -толкова!Човек не трябва да разчита само на природни дадености.