.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Мирко КроКоп
    +1000000000 !

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    Йордан Йовчев, много здраво момче.

Юсейн Болт и Ивет Лалова
    Have you come here for forgiveness?
    Have you come to raise the dead?
    Have you come here to play Jesus?
    To the lepers in your head .....

Град
    Русе
    Юсейн Болт, Асафа Пауел, Тиери Анри, Марко Меландри, Матей Казийски и Mикаел Санчес Бозлуева
    People never change, they just become more of who they really are ... ;;;

Град
    На стадиона за бягане.
    Юсейн Болт и Майкъл Фелпс
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    При БЕЗСМЪРТНИТЕ ;]
    Майкъл Фелпс, Стоичков, Матей Казийски и Ето'о
    Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt

Супер фен Аватара на BladeDancer
    Ваня Дзаферович завинаги в нашите сърца !
    ваУ рокс
    Grell

Повече от фен
    Град
    Велинград
    Lebron James !

Ерик Кантона , Зинедин Зидан , Франк Рибери .. и още много знайни и не знайни френски , технични халфове

Roger Fedderer , Ronny O`sulivan

Цитирай Първоначално написано от boyski33
    Лично за мен Dwaine Wade!!!
    името му не се пише така..а за моят любим спортист...те са много...баскетболисти.. Kobe Bryant,Dwayne Wade,Vince Carter,Lebron James [разбира се] , Carmelo Anthony,Allen Iverson .. на Леброн най се кефя..голяма съм му фенка,супер яко играе,има талант..и си зех баскетболна топка със неговия знак (sun)

Град
    Свищов
    За мене Христо Стоичков няма равен в България затова мисля че .. тои е идеалния човек относно тази тема
    3 Doors Down - Here Without You

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Лео Меси .. от всички него го признавам .. уникален футболист!
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

ТАЙСЪНАААААААААААААААА

Цитирай Първоначално написано от LittleSunshine
    Рафаел Надал
    +1

Град
    Ruse
    само Федерер Надал само знае 1 да удря топката до пръсване
    Ако имаш прекрасна жена, ослепителна любовница, страхотна кола, нямаш проблеми с властите и данъчните; ако когато ходиш по улицата, винаги грее слънце и минувачите ти се усмихват - кажи НЕ на наркотиците!

Град
    Русе
    Последно време почнах много да се кефя на играта на 15 годишния кубински волейболист Вилфредо Леон Венеро, просто това момче ме изумява със играта си, която показва за неговите години. Иначе моите любимци са друг кубински волейболист Микаел Санчес Бозлуева и Марко Меландри от Moto GP.

Повече от фен Аватара на smeshnik
    Град
    Столицата
    Майк Замбидис http://www.youtube.com/watch?v=G0tb0RPnS84

Голям фен Аватара на the_best_f
    Град
    на борда на "Черната перла"
    Любимите ми спортове са волейбол и снукър. Волейбол гледам, когато играят "нашите". Матей Казийски ми е любимец... Снукъристите също много ме кефят, като любимците ми са Матю Стивънс (който не е особено добър ) и Джон Хигинс.

Супер фен Аватара на Amateur
    Mike Tyson въпреки че отдавна не се бие!

Супер фен Аватара на Bender
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от the_best_f
    Любимите ми спортове са волейбол и снукър. Волейбол гледам, когато играят "нашите". Матей Казийски ми е любимец... Снукъристите също много ме кефят, като любимците ми са Матю Стивънс (който не е особено добър ) и Джон Хигинс.
    тука сме на 1 мнение

Супер фен Аватара на kosder
    Най-великият ЛАНС АРМСТРОНГ
    МОМЧЕ

Penguin power!!
    Империята се разраства-.-

Супер фен Аватара на storex
    Цитирай Първоначално написано от ANEw
    Последно време почнах много да се кефя на играта на 15 годишния кубински волейболист Вилфредо Леон Венеро, просто това момче ме изумява със играта си, която показва за неговите години. Иначе моите любимци са друг кубински волейболист Микаел Санчес Бозлуева и Марко Меландри от Moto GP.
    Ама нали знаеш колко са го тъпкали това кубинче Леончо, поне аз така си мисля де Но и вие се замислете, млада госпожице, на 15 така да удряш силно топката, нещо не е нормално, е - винаги има някви чудеса, мен сигурно ме съмнява толкова, щото е от Куба, пък те се класираха за финалите на лигата, пък България - не, затва съм може би малко ядосан на кубинците :П
    Иначе по темата - моят спортен идол е Roger Federer - допада ми спортсментското поведение, а и също това, че е земен и не се надува, не се кара със съдиите (като Родик и Сафин например) и има чудесни постижения, на които всеки би завидял Да са му честити на Федерер двете близначки!

Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от storex
    Цитирай Първоначално написано от ANEw
    Ама нали знаеш колко са го тъпкали това кубинче Леончо, поне аз така си мисля де Но и вие се замислете, млада госпожице, на 15 така да удряш силно топката, нещо не е нормално, е - винаги има някви чудеса, мен сигурно ме съмнява толкова, щото е от Куба, пък те се класираха за финалите на лигата, пък България - не, затва съм може би малко ядосан на кубинците :П
    Иначе по темата - моят спортен идол е Roger Federer - допада ми спортсментското поведение, а и също това, че е земен и не се надува, не се кара със съдиите (като Родик и Сафин например) и има чудесни постижения, на които всеки би завидял Да са му честити на Федерер двете близначки!
    Е колкото и да са го тъпкали, колкото и да се е спуквал от тренировки, все пак, за да е в нациолания отбор на Куба, значи по някакъв начин се е доказал и са го забелязали, защо да не е нормално да удряш така силно топката? На едно момиче от моя клас ѝ викат Матей Казийски , защото има ужасно силен сервиз, пък и от друга страна, те кубинците са най-атлетичния отбор.

Супер фен Аватара на storex
    Е да бе, ама все пак Аз нямам нищо против Леон, само нашите да вземат да си посрещат като хората, че напоследък бая им куца тоя елемент

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си